Online evenement 
13 magische nachten 

De yule nachten heiige nachten.jpg

Een online evenement om je te verbinden met je innerlijke wereld en de mystieke periode van de maand december. Ga mee op reis door de ritme's van moeder aarde en de kosmos. Alles heeft een cyclus en dit is terug te vinden aan het einde van het jaar, de cirkel is rond. Deze innerlijke reis van 13 nachten is een clearing en opruiming van het oude en verhoogt je frequentie. Laat oude ballast los voor het nieuwe jaar zodat je met een schone en pure laag weer de volgende cyclus van 2022 in kunt gaan!

 

De kracht van de 13 magische nachten

Met de winterzonnewende op 21 december gaan we 13 magische nachten in. Op deze dag gaat er een poort open  en deze blijft ongeveer 13 dagen open staan. In de Keltische traditie worden ze de Yule nachten genoemd en in de christelijke traditie de heilige nachten ook worden deze nachten de Wolfsnachten, Moedernachten, ruwe nachten, gewijde nachten of rooknachten genoemd. Welke traditie je volgt maakt natuurlijk helemaal niet uit, het zijn momenten om ons te verbinden met de mystieke kant van het leven.

 

Deze periode is een mysterieuze en mystieke tijd waarin alle poorten naar andere dimensies open gaan. Deze strekken zich uit van het mensenrijk, het rijk van de doden, de natuurwezens, engelen, tot aan de kosmische rijken. Een stroom van zegeningen daalt tijdens deze periode neer op aarde. Deze nachten staan in het teken van de innerlijke reis naar binnen. We reinigen onszelf, kijken onze schaduw aan en helen dat wat niet meer nodig is. Na deze diepe duik laten we het innerlijk licht weer helder schijnen als een nieuwe geboorte. Met kerstmis laten we het innerlijke vuur weer branden in onszelf en de wereld. Je viert innerlijk jouw geboorte van je hogere licht en bestemming! De tijd rond de feestdagen gaat dieper en verder dan het 3d plaatje wat er ontstaan is tijdens kerstmis en oud en nieuw. Het brengt je in verbinding met een hele spirituele, liefdevolle en krachtige tijd.

 

Een tijd van helderheid, bezinning en verbinding met je intuïtie 

Je staat in deze bijzondere nachten meer open voor ingevingen, intuïtieve boodschappen, heling en licht uit de hemelse sferen. Tijdens je dromen kun je op reis gaan en dromen ontvangen die je iets gaan vertellen over je aankomende lessen in het nieuwe jaar. Iedere nacht staat in het teken van een maand in het nieuwe jaar, de 1e nacht voor maand januari, de 2e nacht voor de maand februati etc. Het is een voorbereiding op het nieuwe jaar om samen te werken met het universum en jouw hoogste doel!

 

Hoe ontstaat deze poort?

We worden beïnvloed op aarde door zowel de zon en de maan impulsen. Het vrouwelijke principe is de maan en het mannelijke principe is de zon. Zowel buiten als in onszelf is dit onze gezamenlijke groei naar heelheid. Een maanjaar (12 maancycli van ongeveer 28 dagen) bestaat uit 354 dagen. Om tot de 365 dagen van het zonnejaar te komen, missen we nog 11 a twaalf 12 nachten. Deze nachten zijn de heilige en magische nachten. Ze vallen dus buiten de tijd, ze zijn daarom mystiek en magisch! We kunnen ons lot veranderen en heldere visioenen op doen.

 

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt elke dag een mail met de meditatie voor de aankomende nacht, daarbij ontvang je extra meditaties voor heling van je schaduw kant, heling voor je mannen en vrouwenlijn, clearing van je huis en aura en activatie van je eigen lichtcodes. Als verdieping ontvang je extra informatie over de betreffende nacht en de werking van die magische nacht samen met oefeningen, rituelen en bewustzijns vragen. Je kan deze 13 nachten op je eigen manier doorlopen en kiezen wat je wel en niet gaat doen, het is helemaal jouw eigen reis! 

 

Heb jij wel behoefte aan een diepe mystieke innerlijke reis naar de kern van wie je bent? Zodat je echt jouw licht in de wereld kunt gaan laten schijnen? Ga dan mee op deze bijzondere reis!

Wat je ophaalt in je reis:

- 13 dagen mediteren met een begeleide meditatie.

-Innerlijk werk om je binnenwereld te verkennen.

- Verdieping in de energie van de inkeer van de winter en de donkere nachten. 

- Schaduw werk.

- Liefdevol bouw je een eigen basis op voor zelfliefde.

- Een krachtige heling staat klaar om je wortelchakra en voorouderlijn te schonen.

- Een reis door je eigen donkerte heen om kracht op te halen.

- 13 dagen wordt je voorbereid om je innerlijk licht te versterken.

- Activatie van je sterrenfamilie.

- Het zaadje wordt gepland van de Christus, Moeder Maria en Maria Magdalena energie.

- Rituelen en energiewerk.

- Aura en huis reiniging.  

- Je brengt met het zegeningen pad een liefdevolle basis aan voor het jaar 2022.

- 13 nachten dromenwerk.

We beginnen op de nacht van 20/21 december en eindigen 1 januari. Deelname is op basis van een eigen energie overdracht, je kan zelf kiezen wat je wil en kan betalen voor jouw innerlijke licht reis. 

 

Keuze uit: € 11, € 22 of € 33,-

Aanmelden kan tot 20 december!

 

Meld je via onderstaande button aan en kies jouw energie uitwisseling.

Na aanmelding ontvang je alle voorbereiding in je mail.

 

 

Image by freestocks