Chakra's & the divine feminine 

 

Een ontmoeting, een dans, een reis, een weg naar jouw binnenwereld. Intuïtie, creativiteit en samenzijn in groepsverband met vrouwen staan centraal tijdens de 7 ceremonies. In deze reis van 7 ceremonies leer je jezelf op een creatieve en open manier kennen. Je ontdekt jezelf op een diepere laag (fysiek & spiritueel) en het lichtwerk en de healing geven je tools mee om in het dagelijkse leven meer helderheid te krijgen over de verbinding met jezelf en jouw omgeving. Bewustzijn en de behoefte aan groei, eerlijk naar jezelf en je eigen verantwoordelijkheid kijken zijn een voorwaarde voor innerlijke groei. We gaan 1x per maand op reis en verdiepen ons in een bepaald aspect van spirituele groei, verbonden met de chakra's. Zo heb je voldoende de tijd om het thema te integreren en te hernieuwen in je groei. In een kleine intieme cirkel van vrouwen maak je deze reis samen en op jezelf.  

 

Wat kun je verwachten?

 

De reis zal bestaan uit diverse vormen van intuïtief werken o.a. meditatie, lichtwerk, energetische oefeningen, healing, muziek, klank en edelstenen en mineralen. We ervaren op een open manier alles wat de energie naar boven brengt zodat het gezien en gehoord kan worden. Een veilige bedding ontstaat er om dieper te kunnen loslaten en helen. Tijdens de reis door ieder chakra activeren we de energie met het levende altaar. Ik maak intuïtief voor de groep een altaar met kristallen en edelstenen, bloemen en alles wat passend is bij het behorende chakra. Iedere samenkomst laten we het altaar levend worden door de inbreng van de groep.

 

Van denken naar voelen

 

De 7 ceremonies zijn voor jou als spirituele reis om je vanuit de vrouwelijke energie, the divine feminine, naar je gevoelswereld te brengen. Het is dan ook een gevoelsweg in plaats van denken en leren. Elke ceremonie zal ontstaan door lichtwerk en healing en werken met Godinnen, Engelen en Opgestegen meesters. Intuïtief ontstaat het samenzijn met elkaar en wat er geheeld mag worden. In veiligheid mag jij je binnenwereld ontdekken en naar binnen keren door de weg van het vrouwelijke.  

 

De 7 chakra's en de thema's

 

1e chakra AARDE: leren gronden, contact met de Gaia godin (moeder aarde) maken. Hoe sta ik in verbinding met de aarde en mijn lichaam? Lukt het mij om bij mezelf te blijven? Hoe voelt de verzorgende moeder energie in mij?

 

2e chakra WATER: energie ontdekken in mijn buik, wat voel ik allemaal? En hoe sta ik in verbinding met mijn emoties? Mag mijn seksualiteit er zijn? Mag ik plezier hebben? Innerlijk kind helen. Hoe ga ik om met verandering? De wilde vrouw in mijzelf leren voelen.

 

3e chakra VUUR: hoe ga ik om met kracht, wilskracht en discipline. Hoe kan ik leven vanuit een authentieke ik? Innerlijk vuur activeren. Ontdekking van de krijger!

 

4e chakra LUCHT: wat ervaar ik als ik contact maak met de tempel van mijn hart? De weg van ik naar wij. Lukt het me om mijn hart te openen? Hoe ga ik om met mijn relaties? Kan ik harmonie en liefde voelen in mijzelf? Mag ik ontvangen? Hoe adem ik? Kan ik de genezeres in mijzelf voelen?

 

5e chakra ETHER: mag ik mezelf uiten en delen wat er in mijn binnenwereld speelt? Hoe is mijn communicatie met de ander? Kan ik mijzelf verwoorden? Voel ik verbondenheid en creativiteit? Wat doet geluid en zingen met mij?

 

6e chakra LICHT: kan ik de schoonheid zien bij mezelf en het leven? Lukt het mij om te visualiseren, mijn verbeeldingskracht te gebruiken? Hoe is mijn vertrouwen in mijn intuïtie? Ben ik een dromer of wil ik alles vanuit mijn hoofd begrijpen? Kan ik helder zien? De dromer in mijzelf beleven.

 

7e chakra GEDACHTEN/ZUIVER BEWUSTZIJN: wat denk ik? Geloof ik ergens in? Hoe komt informatie binnen bij mij? Wat ervaar ik als ik leegte voel? Hoe is de verbinding met mijn geest en mijn verstand?Activeren van de wijze vrouw.

Praktische info

 

Datum: nog niet bekend

Tijdstip: 10:00 / 13:00

Investering: €333,-

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645