De magische Yule nachten 

 

Ga je mee op reis door de magische Yule nachten? 12 nachten met meditatie en dagelijkse uitleg over de Yule nacht. Wat staat er in het nieuwe jaar te gebeuren? Wat ligt voor ons? De Yule nachten vallen buiten de tijd en zijn daarom mystiek en magisch. De gouden poort begint zich te openen in de donkerte. Een zaadje voor de geboorte van het licht ontwaakt. De Yule nachten zijn voor inkeer, stilte, feest en familietijd. 

De Yuletijd is een mysterieuze en mystieke tijd waarin alle poorten naar andere dimensies open staan. Deze strekken zich uit van het mensenrijk, het rijk van de doden, de natuurwezens, engelen, tot aan de kosmische rijken. Een stroom van zegeningen daalt tijdens deze periode neer op aarde.

 

De Yuletijd zijn nachten ‘tussen de tijden’ omdat er geen tijd en ruimte bestaat. Het is de ruimte waar we vandaan komen voor de geboorte en terugkeren na de dood. We kijken terug naar onze karmische lessen en nemen de balans op. In deze ruimte is tijd voor reflectie, we kunnen zien waar we heen gaan, een nieuw richting kiezen. Zuivering en reiniging is in deze tijd dan ook van belang om ballast los te laten en heldere inzichten te kunnen ontvangen.

Je ontvangt in de magie van de Yule nachten event:

- Een begeleide meditatie voor afstemming op de magische Yule nachten.

- Iedere dag krijg je een email met voorbereiding voor de Yule nacht van die avond, je bepaalt zelf hoe laat je de meditatie doet.

- Iedere Yule nacht staat in een bepaald thema hier zijn rituelen en of reiniging methodes voor.

- Voor de Yule nacht leg ik een kaartleggingen neer als intuïtieve boodschap voor het collectief.

- Je doorloopt deze reis alleen in de rust van je eigen plekje in huis. Je neemt zo ook de energie van je huis mee in een licht sfeer!

- Mogelijkheid om vragen te stellen via de mail. 

We beginnen op de nacht van 20/21 december en eindigen 1 januari. 

Deze Yule nachten zijn een prachtige reis naar je eigen innerlijke licht!

Deelname is op donatie, je kan zelf kiezen wat je wil betalen namelijk tussen de € 11 en € 22,- euro. Zo kan iedereen met elk budget deze mooie reis maken.