top of page

di 08 aug

|

Beek en Donk

Gaia wandeling

Samen op reis in de natuur, verstilling, met aandacht en bewust ervaren. Na de wandeling mediteren we in de natuur om nog meer in de verstilling te gaan, haar te horen en af te stemmen op elementen van haar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gaia wandeling
Gaia wandeling

Tijd en locatie

08 aug 10:00 – 13:00

Beek en Donk, 5741 Beek en Donk, Nederland

Over het evenement

Met een fijne groep gelijkgestemde vrouwen neem ik jou mee op reis in de natuur. We gaan bewust in stilte wandelen, met aandacht en ervaren van alles wat we ontmoeten op deze reis. Het gaat niet om de bestemming maar om de ervaring van het wandelen. 

Dit is een intuitieve wandeling aangevuld met mooie momenten waarin we stoppen en ik je mee neem op een moment van ervaren, voelen en bewust aanwezig zijn. De natuur leeft, heeft ons iets te vertellen en is als magie. Deze magie geef ik met liefde mee in de wandeling. 

De wandeling start in Beek en Donk waar we samen elkaar ontmoeten in een cirkel, even een kopje thee drinken, een orakel kaart ontvangen met boodschap en onszelf voorstellen in een sharing. Zo gaan we met een mooie verbinding de natuur in en neem ik je mee op een magische natuur reis! 

Gaia wandeling 3 uur € 22,-

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Gaia wandeling

    € 22,00

    € 22,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page