top of page

vr 21 jul

|

Beek en Donk

Rite van de baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder is de 13e inwijding uit de Munay Ki. Deze inwijding is een sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Het is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou, weer wordt aangewakkerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rite van de baarmoeder
Rite van de baarmoeder

Tijd en locatie

21 jul 19:30 – 22:00

Beek en Donk, 5741 Beek en Donk, Nederland

Over het evenement

Over de Rite van de Baarmoeder

Maandelijks kun je aansluiten bij de prachtige Rite van de Baarmoeder Ceremonie. We maken in deze ceremonie een warme en liefdevolle reis in een cirkel met gelijkgestemde vrouwen. Je gaat een diep ritueel in met een innerlijke intentie die je thuis al voorbereid. Tijdens de ceremonie ga je op reis naar binnen om te voelen, ervaren en te luisteren naar je ware zelf, jouw hart. Hier is er echt een moment om diep te voelen, te landen in je bekken en thuis te komen in je lichaam. Even uit de energie van de allerdaagse realiteit mag je helemaal vertoeven in de warme schoot van deze cirkel. De verbinding met jouw vrouwelijke energie en het delen van gevoelens en emoties. Dit maakt de cirkel zo krachtig en puur omdat we dit in het normale dagelijkse leven vaak overslaan of soms niet welkom is. En juist is dit wat onze vrouwelijke energie opent en voed! 

Op een intuitieve reis ga je jezelf verbinden met het thema van de betreffende maand van het seizoen van moeder aarde. Je ontvangt een begeleide meditatie om stil te staan en te voelen wat jou raakt. Wat is er deze maand dat bij jou omhoog komt, wat is klaar om los te laten? Om ruimte te maken voor het nieuwe in onszelf mogen we het oude loslaten. Met een sjamanistische geboorte reis en krachtig extractie ritueel ga je op je eigen helingsreis. Je ontvangt aan het einde een prachtige inwijding van de Munay Ki. Na deze inwijding mag je deze zelf gaan doorgeven als je voelt dat dit jouw pad is als Womb Keeper!

13e Munay-Ki rite 

Deze rite van de baarmoeder wordt ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus los daarvan ontvangen worden. Deze inwijding is een sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Het is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou, weer wordt aangewakkerd. Jouw creatieve kracht wordt weer omhoog gebracht, en brengt heling aan blokkades die aan jou zijn overgedragen via de vrouwenlijn in jouw familie. Je gevoel van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat weer stromen. Het is een healing, een blessing, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

De baarmoeder 

Jouw baarmoeder staat centraal tijdens deze rite van de baarmoeder! Ze is een prachtig orgaan, het is jouw krachtcentrum waar jouw vrouwelijke kracht plaats vindt. De baarmoeder is niet zomaar een plaats in jouw lichaam, het is verbonden met de galactische baarmoeder, de baarmoeder van onze creatie. Daar zit dus heel veel wijsheid in! Jij mag je weer verbinden met jouw baarmoeder en haar mooie kracht weer te durven voelen. Veel vrouwen voelen alleen de baarmoeder als ze zwanger zijn of ongesteld zijn, maar ze is zo veel meer, ze is er elke dag voor jou, ze bepaalt jouw ritme, jouw cyclus. De kracht van de baarmoeder is de kracht van scheppen, jij kan manifesteren, iets creatiefs, iets nieuws. De cyclus van iets laten geboren worden is voor jou als vrouw dan ook een beweging die jij maakt door de energie van jouw baarmoeder. Ook zonder baarmoeder is het energetisch veld nog steeds aanwezig en voel je haar energie. 

Het vrouwelijke collectief loslaten 

Onderdeel van de rite van de baarmoeder is het loslaten van de collectieve vrouwelijke energie. Deze is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De ceremonie 

Deze ceremonie duurt ongeveer 2,5 a 3 uur waarin iedere vrouw haar eigen innerlijke reis mag maken. Dit ritueel kun je jezelf als geschenk geven als een uiting van de liefde voor je eigen vrouw-zijn, je lichaam of als bekrachtiging in een overgangsfase, misschien omdat je een moeilijke periode achter de rug hebt, een scheiding of een miskraam, als je een kinderwens hebt om zo de baarmoeder vrij te maken van oude pijn, of juist geen kinderen krijgt maar dat er iets anders geboren wil worden, voordat je gaat trouwen of omdat je de overgang in bent gegaan. Jouw eigen intentie zal de ceremonie nog krachtiger en dieper maken!

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Rite van de baarmoeder

  € 45,00

  Ceremonie van 2,5 a 3 uur inclusief onbeperkt kruidenthee en lekkere hapjes!

  € 45,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page