top of page

zo 13 aug

|

Beek en Donk

Soundhealing meditatie in de natuur

Geniet van deze soundhealing meditatie in de natuur! Ontspan, geniet en laat de klanken door je heen stromen in samenwerking met moeder aarde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soundhealing meditatie in de natuur
Soundhealing meditatie in de natuur

Tijd en locatie

13 aug 19:30 – 21:30

Beek en Donk, 5741 Beek en Donk, Nederland

Over het evenement

Een warme soundhealing in samenwerking met moeder aarde. Je ontvangt in deze mooie avond een bedding van rust, stroming, energie, liefde en licht. De klanken die ik maak als Sound Healer zijn afgestemd op de groep, de energie van het moment en wat ik ontvang als kanaal voor de bron en moeder aarde. Je gaat op een innerlijke reis met meditatie en klanken. 

We verblijven in de natuur verblijven, het bos, liggend of zittend. Neem je eigen yoga matje mee als je wilt gaan liggen, of een deken. We komen samen in een cirkel waarna we het natuurgebied in wandelen in rust. Inspirerend gaan we op zoek gaan naar een mooi plekje waar we de Sound Healing gaan co-creeren met het stukje gebied waar we mogen plaats nemen. 

We ontmoeten elkaar bij mij thuis eerst in een warme cirkel, drinken een kopje thee, je ontvangt een mooie boodschap met een orakel kaart en verbinden met elkaar in een sharing. Na deze mooie afstemming wandelen we naar het natuurgebied voor de Sound Healing. Een cadeau voor jezelf en natuurlijk een mooi cadeautje ook voor moeder aarde!

Sound Healing in de natuur 2 uur € 33,-

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Sound Healing in de natuur

    € 22,00

    € 22,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page