The divine feminine 

In deze prachtige gouden tijd van nu komt de godin, het vrouwelijke op de voorgrond. Er is een tijd geweest dat de vrouw deze ruimte niet meer kon innemen en het vrouwelijke naar achter is geschoven en onderdrukt werdt. Voor veel vrouwen is het ook voelbaar als een zwaarte om op te gaan staan en haar waarheid te gaan spreken. In de maatschappij zien we dan ook dat logica, verstand en kracht veel meer gewaardeerd worden dan de zachtheid van voelen, intuïtie en aandacht voor het gevoelsleven. Het vrouwelijke beschikt over een enorme scheppingskracht en heeft ook in haar cellen de herinnering aan priesteres, magie, sjamaan en de wilde vrouw zijn. Het vrouwelijke mag weer ontwaken in ons allemaal, man en vrouw. 

Met veel liefde en zorg geef ik ceremonies gericht op het ontwaken van de vrouwelijke zachtheid en geheelde kracht. Zo is het werken met het innerlijk meisje, de innerlijke moeder en haar innerlijke man een mooi samenspel wat de weg naar heelheid mag brengen. Je kan aansluiten bij een groepsceremonie, een privé Womb healing of Blessing. Voel waar jij op dit moment mee resoneert. Je kan mij altijd een berichtje sturen en ik kijk graag met je mee wat passend voor je kan zijn. 

 

Ceremonies en sessies: 

 
Womb Blessing

Privé ceremonie voor een persoonlijke Womb Blessing. Deze Blessing is zacht en verbind je met jouw innerlijke wereld, intuïtie, de moeder energie, je vrouwelijkheid en moeder aarde.

*1 op 1 sessie 1,5 uur

*groepsceremonie 3 uur

Womb Healing

Een zachte healing voor herstel en balans. Met handposities wordt er heling gegeven aan de vrouwelijke energiepunten van hoofd, hart en buik. Deze sessie kan als voorbereiding op de Blessing of voor de vrouw die zoekt naar rust en herstel ivm vermoeidheid of crisis.

* 1 op 1 sessie 1,5 uur

Womb Ceremonie

Ceremonie met lichtwerk en healing gericht op thema's uit het collectief van de vrouw. Deze ceremonie brengt je loslaten, helen en dieper te verbinden met je intuïtie. Een warme avond samen met energiewerk.

*groepsceremonie 3 uur

Rite van de baarmoeder 

 Deze inwijding is een sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Het is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou, weer wordt aangewakkerd. 

*groepsceremonie 3 uur  

*privé ceremonie 1,5 uur

fullsizeoutput_924_edited_edited.jpg