Gaia vrouwencirkel 

Jij bent een kind van Gaia en dat mag jij je weer herinneren! Spiritualiteit is je verbonden voelen met alles om je heen, dat jij deel bent van moeder aarde en de kosmos. Deze Gaia vrouwencirkel is er voor de vrouw die nog meer ja wil zeggen tegen haar missie hier op aarde. Aarden vanuit het hoofd laten we los, we gaan aarden voelen en ervaren. We komen meer thuis in het lichaam, de baarmoeder en de innerlijke ruimte van het hart. Dieper landen we in onze pure zijnsstaat. Stilte, rust en sereniteit en een diepe ontspanning. 

 

Er wordt in de Gaia vrouwencirkel voor jou een liefdevolle zachte bedding neergezet met de gouden moeder aarde. Deze bedding is een anker waarin jij dieper jouw aarding kan gaan voelen. In ontspanning en rust kom je in verbinding met jouw lichtlichaam, deze is subtiel en fijnstoffelijk. Dit gebeurd vanuit de verbinding met de devische wereld. Dit zie je niet, begrijp je niet maar voel je! Het is de speelse verbinding met het subtiele rijk van Gaia. 

 

In deze Gaia vrouwencirkel bouwen we een eenheidsveld op, hierin ontstaat het thema waar de boodschappen van heling worden doorgegeven. Iedere Gaia vrouwencirkel is daardoor anders en brengt je precies waar jij mag zijn. 

 

Wat kan je verwachten van de Gaia vrouwencirkel:

 

  • Samenzijn en verbinden met het rijk van Gaia, in een cirkel en/of met een wandeling.

  • Een herinnering van jouw puurheid voorbij je denkende geest.

  • Meditatie waarin je wordt begeleid naar binnen waar jij je subtiele zelf mag ervaren.

  • Rituelen en ceremonies om moeder aarde te eren en samenwerken met de elementen.

  • Vanuit je gevoel haal je de magische schoonheid van het leven weer op. 

  • Je gaat je weer herinneren hoe het is om thuis te komen in veiligheid en rust, waardoor je jezelf meer kunt gaan openen voor jouw fijngevoeligheid.

  • Sharing moment met kruidenthee. 

  • Je voelt je na afloop meer open, je neemt het subtiele gevoel van je ware zelf mee en een diepere verbinding met de liefdevolle energie van Gaia, Moeder aarde.

Sluit zo vaak aan als voor jou goed voelt bij deze Gaia vrouwencirkel, hoe meer je dit gevoel ophaalt in deze verbinding met Gaia, hoe dieper jouw subtiele zelf een aarding krijgt in jouw basis. Het gaat niet om de kennis die je opdoet maar het ophalen van je lichtwezen en deze integreren in jezelf. Het is mijn missie om vrouwen naar deze staat van zijn te brengen, veiligheid, zachtheid, gevoel en het innerlijk thuis. Dat er steeds meer zielen hun licht gaan schijnen en thuis gaan komen op moeder aarde. In samenwerking met de frequentie aura spray 'Gouden Moeder Aarde' die ik gemaakt heb channel ik deze liefdevolle energie in de Gaia vrouwencirkel. 

 

Wil jij graag aansluiten bij deze Gaia vrouwencirkel? Voel je welkom als deze boodschap resoneert met jou! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.