top of page

Gaia vrouwencirkel 

In deze Gaia vrouwencirkel komen we samen om een liefdevolle verbinding te maken met de oer moeder, Gaia, Sophia, Pachamama, moeder aarde en onszelf. De tijd van nu vraagt om het samenkomen in cirkels van zachtheid, openheid en de weg naar beneden, de aarde, het verankeren van wie we zijn en worden. We verbinden ons in  licht en liefde en met het vrouwelijke thema van de maand. Spiritualiteit is je verbonden voelen met alles om je heen, dat jij deel bent van moeder aarde en de kosmos. Deze Gaia vrouwencirkel is er voor de vrouw die nog meer ja wil zeggen tegen haar missie hier op aarde. Aarden vanuit het hoofd laten we los, we gaan aarden voelen en ervaren. Dieper landen we in onze pure zijnsstaat. Stilte, rust en sereniteit en een diepe ontspanning. 

 

Er wordt in de Gaia vrouwencirkel voor jou een liefdevolle zachte bedding neergezet. Deze bedding is een anker waarin jij dieper jouw aarding kan gaan voelen. In ontspanning en rust kom je in verbinding met jouw ware zelf. Deze is subtiel en fijnstoffelijk. Dit zie je niet, begrijp je niet maar voel je.

 

In deze Gaia vrouwencirkel bouwen we een eenheidsveld op, hierin ontstaat het thema waar de boodschappen van heling worden doorgegeven. Iedere Gaia vrouwencirkel is daardoor anders en brengt je precies waar jij mag zijn. 

 

Gaia vrouwencirkel.jpg

Wat kan je verwachten van de Gaia vrouwencirkel:

  • Samenzijn en verbinden met het rijk van Gaia, in een cirkel en/of met een wandeling.

  • Een herinnering van jouw puurheid voorbij je denkende geest.

  • Meditatie waarin je wordt begeleid naar je innerlijke wereld waar jij je ware zelf mag ervaren.

  • We werken met vrouwelijke thema's voor verdieping. 

  • Verbinding met de spirits van moeder aarde.

  • Rituelen om moeder aarde te eren en samenwerken met de elementen.

  • Vanuit je gevoel haal je de magische schoonheid van het leven weer op, je innerlijke rijkdom. 

  • Je gaat je weer herinneren hoe het is om thuis te komen in veiligheid en rust, waardoor je jezelf meer kunt gaan openen voor jouw fijngevoeligheid.

  • Sharing moment met kruidenthee. 

  • Je voelt je na afloop meer open, je neemt het subtiele gevoel van je ware zelf mee en een diepere verbinding met de liefdevolle energie van Gaia, Moeder aarde.

 

Wil jij graag aansluiten bij deze Gaia vrouwencirkel? Voel je welkom als deze boodschap resoneert met jou! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

Zondag ochtend van 10:00 tot 13:00 

Zie Agenda voor aankomende cirkels.

Bijdrage: €22,00 euro

bottom of page