top of page

Heilige Chakra Reis

Een helende reis.

gaia healing.JPG

Heb jij behoefte aan een prachtige innerlijke reis waarin je de diepte in gaat en jouw chakra’s leert kennen? Ben jij al op het spirituele pad en zou je meer willen weten hoe je jezelf kunt gaan helen? Nieuwsgierig? Dan ben je helemaal welkom om aan te sluiten bij deze helende reis door de chakra’s!

Inhoud van de cursus:

In een intieme groep met gelijkgestemde vrouwen gaan we samen op reis. Iedere bijeenkomst staat in het thema van een chakra en de bijbehorende energie. Ik maak als spiritueel trainer/ceremonie begeleidster een sacred space voor de groep met een bijzonder altaar afgestemd op de energie van het chakra element. Met meditatie, muziek, dans en energiewerk ga jij jezelf verkennen en ontdekken! 

 

Deze reis is niet zomaar voor iedere vrouw, alleen voor de vrouw die echt haar zelf en innerlijk wil gaan ontmoeten. Dit betekent dat je spiegels gaat krijgen maar ook vele mooie helende momenten. Het is jouw persoonlijke reis die je maakt en sluit aan op je eigen ontwikkeling waar jij nu staat in je leven. Het is een creatieve, helende en magische reis waar je jouw spirituele gaves gaat ontmoeten! 

 

Thema’s

1e avond: 1e Chakra, ontmoet je eigen basis, jouw wortels in de moeder aarde.

2e avond: 2e Chakra, voel wat je verlangt, stromend jezelf ontdekken.

3e avond: 3e Chakra, wat wil jij, krachtig en authentiek zijn.

4e avond: 4e Chakra, de liefde in jou, leven vanuit je hartsverlangens.

5e avond: 5e Chakra, je stem laten horen, expressie van je hart en ziel.

6e avond: 6e Chakra, de innerlijke magie, manifestatie van jouw leven.

7e avond: 7e Chakra, connectie met het universum, thuis in je ware zelf. 

 

Voor wie?

Vrouwen van iedere leeftijd zijn welkom. Wel met een behoefte om te groeien, interesse in spiritualiteit, kwetsbaar durven zijn en liefdevol willen delen in een groep.

Prijs?

Deze Chakra Healing Cursus is inclusief:

- 7 lessen van 2,5 uur

- theorie mapje

- onbeperkt kruidenthee

- gezonde vegan snacks 

Jouw investering is € 333,- 

Wil jij aansluiten meld je dan via de onderstaande knop aan. En ik kijk er naar uit om samen met jou deze prachtige reis in te gaan!

vrouwencirkels noord brabant.jpg
moeder aarde heling.jpg
Gaia vrouwencirkel.jpg
Chakra heling vrouw en intuïtie

Testimonials

Als zuiver kanaal zet Odith een veilige, liefdevolle energie neer, waarbij ik me op mijn gemak voelde. De cursus was genieten met de rituelen, creativiteit en bewustwording van de chakra’s. Ik heb me nog meer per chakra kunnen verbinden en ook heel fijn om dit samen in een vrouwencirkel te kunnen beleven. Het heeft me veel gebracht! Dank je wel lieve Odith! Je bent een prachtige aarde engel!

Karin

Deelname aan de chakra awareness cursus heeft mij bewustwording van mijn eigen ik gebracht, dit was het begin van mijn mooie reis op ontdekking naar mezelf. Ik ervaar Odith als een ontzettende lieve warme en zorgzame vrouw. Heel erg blij dat ze op mijn pad gekomen is. Deborah

Toen ik me inschreef voor een cursus bij jou voelde ik me ontzettend 'kwijt'. Wat dat precies inhield wist ik nog niet. Ik voelde vooral  een grote onvrede over de wereld en mijn plek daarin. Jij hebt me laten zien dat mijn zachtheid geen zwakte is,  zoals me altijd werd verteld, maar juist een kracht kan zijn. Ik kwam thuis. In mijn lijf, maar later ook steeds dieper, thuis in mijn kern. In mijn licht.

Sarah

bottom of page