Heel je vrouwelijke ziel

' Heel je vrouwelijke energie en kom meer in je lichaam, in rust en liefde'.

 

In deze zachte healing sessies kijken we naar jouw vrouwelijke ziel, lichaam, intuïtie en zelfliefde. Er is aandacht voor ontvangen, rust en jouw gevoelens. Tijdens deze healing sessie geef ik de energieën door die jij op dit moment nodig hebt, dit kan oa zijn; de maan energie (de vrouwelijke moeder energie), onvoorwaardelijke liefde, een zachte moeder aarde kracht of de zilveren straal van de Elohim Engelen. Deze energie stroomt via mij en geef ik zo aan jou door, ik ben enkel kanaal, de priesteres, zodat jij het op jouw tempo kan verankeren in je lichaam, geest en ziel.

 

Via het doorgeven van deze helende energie stroomt er heling waar de energie wil zijn, dit kan zijn dat er heling komt op het hart, de buik, of de vrouwenlijn. Je krijgt een verdieping in de cyclus van het vrouwelijke en het ervaren van liefdevolle rituelen. Ook komt er door welke energieën jij nodig hebt op dit moment, meer zachtheid of juist meer in je kracht komen. Pijnlijke ervaringen uit het verleden, trauma of karma kan in rust en liefde losgelaten worden. 

 

Helen van je vrouwelijke ziel geeft je meer aarding, energie, en zachtheid naar jezelf toe. Het opent de poort van je intuïtie en je vrouwelijke Shakti energie. Schoonheid en zelf acceptatie laten zich meer zien in je leven. De magie van vrouwelijke intuïtie opent je naar de verbinding met een diepere spiritualiteit die ontstaat in je gevoelswereld ipv je denkende geest. Je voelt je eindelijk vrij en open als je jouw vrouwelijke ziel helemaal geaccepteerd hebt. 

De verschillende healing sessies die ik geef gericht op de vrouwelijke energie zijn:

 

 

Deze sessies kunnen jou ondersteunen op je pad als je:

- zoekende bent naar rust

- niet goed in je lichaam kunt zijn

- veel denkt en afleiding zoekt 

- bang bent voor vrouwelijke vuur kracht

- afkeer hebt voor gevoel en kwetsbaarheid

- als je té gevoelig bent en meer in je kracht wil komen

- of als je juist té krachtig, altijd maar actief bent en hierdoor uitgeput bent

- het gevoel hebt dat je iets mist in je leven

- je niet zo goed voelt wat jij nu wil

- meer zachtheid wil voelen in jezelf en je perfectionisme los wilt laten

- aandacht voor het mystieke wilt gaan ervaren en voelen

- je voelt je vaak meer yang (mannelijk) dan vrouwelijk (Yin)

- de verbinding met het goddelijke in het dagelijks leven aangaan

- de magie in je leven toelaten

- als je weinig zelfliefde hebt of jezelf veel bekritiseerd 

- je merkt dat je jouw patronen van je moeder herhaalt maar dit eigenlijk niet wil 

- zwanger wilt worden maar je durft niet

- stress in je cyclus/maandelijkse menstruatie ervaart

- een miskraam hebt gehad en je dit (ziels)verlies een plekje wilt geven 

- de moeder energie niet kent in je leven

- het verlangen om meer schoonheid in je leven te ervaren van liefde en licht

- eindelijk eens wilt ontvangen ipv altijd maar geven

Heel je vrouw zijn traject 5 sessies 

Voor vrouwen die voelen dat ze klaar zijn voor diepe heling is er een speciaal "Heel je vrouw zijn" traject wat jou in een zachte liefdevolle heling brengt. Op jouw eigen tempo ontvang je verschillende sessies voor heling en inwijding gericht op jouw vrouwelijke ziel en het thema waar jij klaar voor bent. In dit liefdevol traject ontvang je 5 persoonlijke helende sessies, 4 in mijn praktijk en 1 sessie online. 

1x Baarmoeder zegening 90 minuten

1x Baarmoeder heling 90 minuten

1x Gaia verbinding sessie 90 minuten 

1x Rite van de baarmoeder inwijding 90 minuten

1x Privé zoom sessie 30 minuten

 

Normaal betaal je in totaal los voor deze sessies €429 maar kies jij voor een traject dan krijg je korting en betaal jij maar €388,-

Een losse sessie is natuurlijk ook te reserveren en deze kost € 99,- voor 90 minuten.

Je kunt altijd even met me bellen of mailen om te bespreken wat je nodig denkt te hebben, hierin kan ik intuïtief jou een advies geven. Voel je vrij!

Ja ik wil graag een sessie reserveren!

Water Ritueel.jpeg

Testimonials

 

De sessies brachten mij meer in verbinding met de vrouw in mij. Warmte in mijn buik. Aandacht voor het spirituele, meer dan ik in het dagelijkse leven toe laat of eigenlijk weer vergeet door het yange zijn in onze maatschappij. Leren voelen van energie en wat energie doet, bijvoorbeeld edelstenen of simpelweg het aansteken van een kaars. Het installeren van een altaar heeft me ook veel gebracht. Rust en kaarslicht. Algemeen zou ik kunnen zeggen dat het yang teveel in mij aanwezig was en door de behandeling er meer aandacht is gekomen voor het yin. Het vrouwelijke,  de rust nemen. 

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.