Vrouw en Intuïtie

Intuïtieve healing

Zielsheling

Zielsheling 

Intuïtieve helende sessie voor de (hoog) sensitieve vrouw om je weer te verbinden met je innerlijke liefde en licht(kracht).

Heel je vrouwelijke ziel

Heel je vrouwelijke ziel

Ceremonies en baarmoeder heling om je weer in verbinding te brengen met je buik kracht en gevoelscentrum. Een activatie in je vrouwelijke licht.

IMG_3693.jpg

Godinnen beeldjes

Handgemaakte beeldjes met een persoonlijke licht boodschap.

Spiritueel ontwaken.jpg

Spiritueel ontwaken

Online helende, transmissies en meditaties voor ontwaken in liefde, lichtkracht en je zuivere intuïtie.

IMG_3791.jpg

Faith's Healing Shop

Kristallen en edelstenen, aura frequentie sprays, voor de fijngevoelige mens.

Zwanger met hart en ziel.jpg

Heel je vrouw zijn traject

5 helende sessies

Helen van je vrouwelijke ziel geeft je meer aarding, energie, en zachtheid naar jezelf toe. Het opent de poort van je intuïtie en je vrouwelijke Shakti energie. De magie van vrouwelijke intuïtie opent je naar de verbinding met een diepere spiritualiteit die ontstaat in je gevoelswereld ipv je denkende geest. Je voelt je eindelijk vrij en open als je jouw vrouwelijke ziel helemaal geaccepteerd hebt. 

Je hoeft niets anders te worden,  je hoeft je alleen maar te herinneren wie je werkelijk bent!

 

Over

Alles wat we zoeken is al in ons aanwezig, je hoeft alleen maar naar binnen te kijken. Kracht, zachtheid, liefde, god, godin, overvloed, wijsheid, gevoel, mens, engel. Je bent het allemaal. Voor mij is healing toelaten wat er in jou speelt, de afgescheiden delen van je ziel weer terughalen in liefde. Thuiskomen in jezelf met alles dat je bent! Hoe meer je naar binnen gaat (het vrouwelijke principe) hoe dichter je bij jouw liefde en licht komt. De reis van ontwaken is niet weg gaan ván de aarde maar je herinneren dat je een lichtwezen bent, en mag neerdalen op aarde met al jouw licht!

Als hoog sensitieve ziel, healer, alchemist en lichtwerker schrijf ik licht boodschappen, creëer ik frequentie lichtwerk, alles vanuit de verbinding met moeder aarde en de lichtwereld. Als een moeder aarde en godin fluisteraar voelt het soms;). 

In licht en liefde, Odith Faith

DSC08182_edited_edited.jpg

Testimonials

Jij hebt me in verschillende cursussen en trajecten die ik bij je gevolgd heb zoveel licht laten voelen en zien. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat je mij gegeven hebt met jouw wijsheid, liefdevolle licht en zachtheid. Dankzij jou heb ik mezelf op een diepere laag weer gevonden en voel ik dat mijn licht mag stralen. Je hebt en weet me nog steeds diep te raken met "gewoon" jou zijn, een echte inspiratiebron ben je voor mij.

 

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam voor een healing, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 

De cursus was genieten met de rituelen, creativiteit en bewustwording van de chakra’s. Ik heb me nog meer per chakra kunnen verbinden en ook heel fijn om dit samen in een vrouwencirkel te kunnen beleven. Als zuiver kanaal zet Odith een veilige, liefdevolle energie neer, waarbij ik me op mijn gemak voelde. Het heeft me veel gebracht! Dank je wel lieve Odith! Je bent een prachtige aarde engel! 

Deelname aan het chakra awareness traject heeft mij bewustwording van mijn eigen ik gebracht, dit was het begin van mijn mooie reis op ontdekking naar mezelf. Ik ervaar Odith als een ontzettende lieve warme en zorgzame vrouw. Heel erg blij dat ze op mijn pad gekomen is. 

Ik ben bij jou begonnen een paar jaar geleden, wat me weer terugbracht bij mezelf, ik ontdekte weer wie ik was en wat ik waard ben. De manier waarop jij les gaf is een gave. Zo mooi zuiver, liefdevol en betrokken en helemaal op jou unieke manier. Recht vanuit het hart. 

 

Testimonials van andere vrouwen...

 

In verbinding?

Vul hieronder je email in en je bent in verbinding! Je ontvangt daarbij ook een fijne magische moeder aarde meditatie voor rust en verbinding met de natuurwezens.

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje of bel mij

06 39211620

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645