Hoog sensitief?

Wat is hoog sensitief, wat is het precies, hoe maak je het tot een talent en kun je met je sensitieve voelen licht brengen op aarde? Misschien heb je er al wel eens wat over gelezen of gehoord en weet je dat je een gevoelige vrouw bent. Herken je misschien in jezelf het volgende; alles wat je voelt kan soms aanvoelen alsof het een lastige opgave is, je voelt je anders dan de meeste mensen om je heen, je voelt je vaak alsof je te zacht bent voor deze wereld, een gevoel van je niet thuis voelen omdat je zo anders bent, veel twijfels over wat je voelt, vaak blijven piekeren waarom je toch zo veel voelt, niet goed weten wie jij bent en wat jouw missie is hier op deze wereld, vaak zijn mensen om je heen te veel voor je en ben je het liefst op jezelf, je voelt een diep verlangen om de wereld een betere plek te maken, je wil graag in harmonie en liefde leven, je vlucht vaak in dagdromen of spiritualiteit, vaak ben je overprikkelt of geïrriteerd en weet je niet waarom, het leven van alle dag is voor jou zwaarder dan andere mensen, je voelt je vaak onveilig en kan niet helemaal rusten in je zelf, piekeren en niet weten hoe je keuzes moet maken putten je soms uit, graag zou je weleens wat krachtiger willen zijn! 

Voel jij dat je anders bent?

Als je klaar bent met vergelijken met anderen om je heen en meer je eigen innerlijke kompas gaat volgen dan kom je dichter bij je eigen unieke zelf. Vaak begrijpen de mensen om je heen je niet zo omdat jij ook nog niet duidelijk laat zien wie je bent en wat zo bijzonder is aan jou, je voelt veel meer en je weet intuïtief veel meer. Dit is niet iets wat iedereen zo makkelijk ervaart in zichzelf. Als je jezelf anders voelt dan is dat juist een moment dat je op zoek gaat naar wie je bent! Als je eenmaal meer over je eigen lichaam, geest en ziel ontdekt dan weet je dat je anders bent maar dat dit juist positief is. 

Jouw fijngevoeligheid is bijzonder

Hoog sensitief zijn is geboren worden met een sensitief zenuwstelsel, jouw lichaam is gevoeliger, je bent fijngevoeliger. Omdat je zo fijngevoelig bent, (je kan heel veel voelen!) neem je heel veel informatie tegelijk op. Tijdens een gesprek met iemand voel je niet alleen wat deze persoon denkt maar ook of het klopt met jouw waarheid, je voelt wat er van binnen bij de ander afspeelt, je voelt soms ook de sferen om iemand heen, zelfs de ruimt waarin je verblijft, energie aanvoelen is iets wat je van nature doet, het is je tweede natuur. 

 

Als een antenne voel je de wereld om je heen

Een manier om de wereld om je heen te voelen is door het uitzetten van subtiele antennes, deze heb je misschien al wel  vanaf je geboorte tijd, misschien zelfs al wel vanaf het moment in de baarmoeder. De verbinding met je moeder was dan ook een diepe verbinding, jij voelde wat zei voelde en soms kon het zijn dat het leek of het je taak was om je moeder te genezen met jouw liefde die jij maar al te graag weg geeft in deze koude wereld. Het gebeurd vaak dat je jezelf misschien zelfs weg geeft. Dit komt bij veel hoog sensitieve zielen voor en op latere leeftijd komt er dan ook ineens een besef dat je eigenlijk nog niet echt voor je Zelf geleefd hebt. Er komt dan een tijd dat je diep van binnen voelt dat je voor jezelf mag gaan kiezen. Zo begint het pad van wakker worden en je los te maken van koorden met andere mensen. Een pad van vrijheid ontstaat en opstaan in je eigen kracht, je gaat op zoek naar je ware taak in dit leven. Misschien wel een lichtwerker, een healer, licht drager in de maatschappij of inspiratie om de wereld te genezen. 

Het licht wat je bij je draagt is puur en helder

Het licht van de engelen en de hogere sferen is voor jou heel bekend. Een herinnering dat jij misschien zelf wel een engel zou kunnen zijn. Het is een zacht licht wat je herkent in jezelf. Je laat hier onbewust andere mensen en dieren mee ontwaken. Hoe meer jij je losmaakt van je verstoppen, je schuldig voelen, slachtoffer zijn, afhankelijk zijn en twijfelen aan jezelf, hoe meer jouw innerlijk licht zal gaan schijnen. Het is een hele weg om steeds meer je schoonheid van wie je bent toe te laten, maar telkens bij kleine stapjes zul je een sprankeling voelen in jezelf en een blij gevoel van thuis komen. Ja hier wil je meer van weten voel je diep in je hart. Een hunkering om bij te dragen aan de nieuwe aarde met jouw bewustzijn en fijngevoeligheid geeft je kracht om door te gaan en meer en meer te gaan zijn wie je BENT.

Wil je meer weten over deze reis die je maakt als hoog sensitieve ziel? Een Soul Healing & Coaching sessie kan deze reis ondersteunen en de weg vrij maken zodat je meer in je eigen energie gaat leven. Ook de healing op je innerlijke vrouwelijke energie brengt je in contact met de warme binnenwereld van je eigen aarding, rust en liefde. Verschillende ceremonies kunnen je ondersteunen op het pad naar je vrouwelijke essentie. 

- Follow your Joy and be a pure light in this world. 

In verbinding?

Vul hieronder je email in en je bent in verbinding! Je ontvangt daarbij ook een fijne magische moeder aarde meditatie voor rust en verbinding met de natuurwezens.

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje of bel mij

06 39211620

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645