Hoog sensitief, van last naar schoonheid

Voor de hoog sensitieve ziel is het 'hoog' sensitieve voelen een lastige opgave, het kan vaak aanvoelen als iets wat niet goed aan jou is of wat voelt als 'ik bent te zacht voor deze wereld', 'ik voel me niet thuis hier want ik ben zo anders', 'waarom voel ik toch zoveel', 'wat kom ik hier brengen op deze wereld'? Deze gedachtens gaan door veel hoog sensitieve zielen hun hele leven lang door. Maar er is hoop want in deze tijd komen er steeds meer sensitieve zielen (sterrenkinderen en diamanten kinderen) hier 'bewust' op aarde! En dat betekent dat het leven van alle dag, de mens van de oude tijd, het vissentijdperk (macht, ego, strijd en eigenbelang) nu plaats maakt voor de nieuwe mens, het Waterman tijdperk (hartgedragen kracht, liefde, zielsverbinding, vrijheid vanuit ongebondenheid, wij belang) en ook de maatschappij zal veranderen. Dit betekent dat de nieuwe kristal kinderen, de nieuwetijds zielen hier een voorbeeld in zijn. 

Voel jij dat je anders bent?

Het anders voelen is ook een innerlijke strijd van acceptatie wie je bent en waar jouw grenzen liggen. Als je klaar bent met vergelijken met anderen om je heen en meer je eigen innerlijke kompas gaat volgen dan kom je dichter bij je eigen unieke essentie. Vaak begrijpen de mensen om je heen je ook niet zo omdat jij in een andere realiteit leeft, je voelt veel meer en je weet veel meer omdat jij ook veel meer oppikt van de omgeving om je heen. Herken je het in jezelf dat je vaak vermoeid bent na een dag werken, studeren of een dagje uit? Heb je vaker een moment van rust nodig en even geen mensen om je heen? Kom je vaak thuis met hoofdpijn, buikpijn of een verdrietig gevoel wat je niet kunt plaatsen? Dit zijn allemaal signalen dat er een overprikkeling plaats vindt in jouw zenuwstelsel. Het lichaam geeft signalen af dat je veel indrukken hebt opgedaan en veel energie van je omgeving hebt opgepikt. Op het moment dat je over prikkelt bent dan is het al te laat en kan het zelfs zo zijn dat je een flinke hoofdpijn of zelfs migraine aanval kan krijgen. Rust en slapen is dan het enige wat je nog kan doen. 

Jouw fijngevoeligheid is bijzonder

Hoog sensitief zijn is geboren worden met een sensitief zenuwstelsel, jouw lichaam is gevoeliger, jij komt met jouw ziel meer hier op moeder aarde. Jouw ziel is fijnstoffelijk en zacht van energie, de vaste vormen en structuren van de aarde zijn jou niet zo bekend. Omdat je zo fijngevoelig bent, je kan heel veel voelen! en zelfs veel meer voelt dan iemand anders, want jij voelt op meerdere lagen. Als jij praat met iemand voel je niet alleen wat deze persoon denkt maar ook of het klopt met jouw waarheid, jij voelt wat er van binnen bij de ander afspeelt, je voelt ook de sferen om iemand heen, zelfs de ruimt waarin je verblijft, ook kan je misschien wel vorige levens waarnemen, karma wat iemand bij zich draagt, overledenen en misschien wel nog veel meer.

 

Als een antenne voel je de wereld om je heen

Deze antennes die je gecreëerd hebt zijn er al vanaf je geboorte tijd, misschien zelfs al wel vanaf het moment in de baarmoeder. De verbinding met je moeder was dan ook een diepe verbinding, jij voelde wat zei voelde en soms kon het zijn dat het leek of het je taak was om je moeder te genezen met jouw liefde die jij maar al te graag weg geeft in deze koude wereld. In deze vroege periode van zoveel voelen bij andere mensen is er een deel van jou naar buiten gaan leven. Dit komt bij veel hoog sensitieve zielen voor en op latere leeftijd komt er dan ook een besef dat je eigenlijk nog niet echt voor je Zelf geleefd te hebben. Er komt een tijd van ontwaken en een innerlijk kracht komt omhoog dat het tijd is om te kiezen voor jezelf. Je wil weten wat je taak is en wie JIJ nu bent. Zo begint het pad van wakker worden en je los te maken van koorden en contracten met andere mensen. Een pad van vrijheid ontstaat en opstaan in je eigen kracht, vanuit je innerlijke verantwoordelijkheid ga je op zoek naar je ware taak in dit leven. Misschien wel een lichtwerker, een healer, licht drager in de maatschappij of inspiratie om de wereld te genezen. 

Het licht wat je bij je draagt is puur, helder en van een hoge frequentie

Met jouw incarnatie in deze wereld heb jij hoger licht meegenomen. Het licht van de engelen en de hogere sferen is een groot deel van jou hier op aarde. Het is een zacht licht wat jij te brengen hebt en andere mensen en dieren mee laat ontwaken. Hoe meer jij je losmaakt van je verstoppen, je schuldig voelen, slachtoffer zijn, afhankelijk zijn en twijfelen aan jezelf, hoe meer jouw innerlijk licht zal gaan schijnen. Dit licht wat in jou wakker wordt geeft misschien het gevoel dat je nog meer gaat voelen, echter het is het diepe voelen wat je altijd al bezat alleen ga je het nu bewust voelen. Het is een hele weg om steeds meer je schoonheid van wie je bent toe te laten, maar telkens bij kleine stapjes zul je een sprankeling voelen in jezelf en een blij gevoel van thuis komen. Ja hier wil je meer van weten voel je diep in je hart. Een hunkering om bij te dragen aan de nieuwe aarde met jouw bewustzijn en fijngevoeligheid geeft je kracht om door te gaan en meer en meer te gaan zijn wie je BENT. Prachtige mooie sensitieve ziel verstop je niet langer maar wordt wakker en laat jouw sensitiviteit je ware kracht worden. Volg je pad in vertrouwen, en wees een lichtje in de duisternis. 

Wil je meer weten over deze reis die je maakt als hoog sensitieve ziel? Een Soul Healing & Coaching sessie kan deze reis ondersteunen en de weg vrij maken zodat je meer in je eigen energie gaat leven. Ook de healing op jouw innerlijke vrouwelijke energie brengt je in contact met de warme binnenwereld van je eigen aarding, rust en liefde. Verschillende ceremonies kunnen je ondersteunen op het pad naar jouw vrouwelijke essentie. 

- Follow your Joy and be a pure light in this world. 

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645