Kristallen en edelstenen healing

 

Edelstenen en kristallen zin prachtig wezens van puur licht en een zuivere frequentie. Het zijn levende mineralen uit moeder aarde met een hoge frequentie van lichtcodes. Om jouw lichaam meer te laten verbinden met het aarde element is een healing met edelstenen en kristallen een mooie opening. Op een veilige manier leer je zo jouw lichaam af te stemmen op haar mineralen. Je maakt automatisch een verbinding met het lichtnetwerk van moeder aarde. Alle edelstenen en mineralen zijn mooie en prachtige zieltjes die ieder een unieke kracht en frequentie bezitten. Ze transformeren met liefde energie en stralen onvoorwaardelijk hun licht en frequentie naar je uit. Het is een subtiel veld wat ontstaat waar de edelstenen en kristallen in resoneren. Door jezelf meer af te stemmen op deze subtiele energie wordt ook jouw fijnstoffelijke ziel, jouw innerlijk licht langzaam wakker.

 

Als hoog sensitieve en nieuwstijds ziel is het leven in fijnstoffelijk en subtiele energieen een bad van thuiskomen. Deze Kristal healing helpt je om je frequentie te verhogen, je af te stemmen op het mineralen rijk, energie blokkades op te lossen in veiligheid, brengt je meer naar je subtiele gevoelswereld, opent de herinnering naar je innerlijk licht. 

Als healer stem ik mijzelf af op jouw energie veld en werk ik samen met de lichtwereld om de edelstenen en kristallen te plaatsen. Tijdens deze healing mag jij in een bad van mineralen tot rust komen.

 

Kristallen en edelstenen healing, 75 min € 111,-

Kristalen en edelstenen healing reserveren

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645