Contact

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Tel: +316 39211620

  • Facebook
  • Instagram

- Privacy verklaring

- Klachtenregeling

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645

Intuïtieve Meditatie

Ontmoet je essentie met meditatie

 

Mediteren is een manier om je te verbinden met je hart en ziel. Met meditatie stappen we uit ons hoofd en ontmoeten we het hart. Op deze sacrale plek in jezelf ben je automatisch afgestemd op je hoogste frequentie, liefde. Dit is het pad van de ziel en de missie van ons op aarde. In deze drukke tijd waarin we momenteel leven is er niet zo veel ruimte voor intuïtie en gevoel omdat we denken dat de 'denk' en 'doe' modus veel belangrijker is om vooruit te komen. Echter hoe meer je juist ontspant en het doen loslaat ontstaat er ruimte en beweegt het leven zoals het voor jou bedoeld is. 

Herken je het in jezelf dat je 'iets' aan het zoeken bent? Dat je denkt dat het ergens te vinden is bij iemand, een plek, relatie of een andere baan? Dit is een heel normaal gevoel wat wij als mens ervaren omdat we willen ontwikkelen, groeien en bewegen. Het ego wil begrijpen, liefde wil voelen. 

Via jouw intuïtie, gevoel en hogere zelf betreed je jouw binnenwereld, het is een reis van buiten naar binnen. Meditatie is nodig om je innerlijke wereld te gaan ervaren. Hoe meer je deze reis maakt zul je lagen loslaten die je vasthouden in je hoofd, het verleden en onrust. Je ontmoet je eigen essentie en verhoogt je frequentie naar licht en liefde. 

Tijdens de intuïtieve meditaties die ik geef begeleid ik vanuit de bron 'liefde', een zacht liefdesveld waarin jij kan gaan ontspannen en zo je eigen zielen reis kan gaan maken. Jouw eigen ontmoeting met je ware zelf, je hart en ziel. Ervaring is niet nodig maar wel de openheid voor lichtwerk en healing. 

Wanneer?

Intuïtieve meditatie groep 

Binnenkort meer info.

Investering: € 11,- per meditatie