Kristal healing

 

Edelstenen en kristallen zijn prachtige wezens van puur licht en een zuivere frequentie. Het zijn levende mineralen uit moeder aarde met een hoge frequenties. Om jouw lichaam meer te laten verbinden met het aarde element is een healing met edelstenen en kristallen een mooie opening. Op een veilige manier leer je zo jouw lichaam af te stemmen op haar mineralen. Je maakt automatisch een verbinding met het lichtnetwerk van moeder aarde. Alle edelstenen en mineralen zijn mooie en prachtige zieltjes die ieder een unieke kracht en frequentie bezitten. Ze transformeren met liefde energie en stralen onvoorwaardelijk hun licht en frequentie naar je uit. Door jezelf meer af te stemmen op deze subtiele energie wordt ook jouw fijnstoffelijke ziel, jouw innerlijk licht langzaam wakker.

 

Als hoog sensitieve en nieuwstijds ziel is het leven in fijnstoffelijk en subtiele energieen een bad van thuiskomen. Deze healing helpt je om je frequentie te verhogen, je af te stemmen op het mineralen rijk, energie blokkades op te lossen in veiligheid, brengt je meer naar je subtiele gevoelswereld, opent de herinnering naar je innerlijk licht.

Als healer stem ik mijzelf af op jouw energieveld en werk ik samen met de lichtwereld om de edelstenen en kristallen te plaatsen. Tijdens deze healing mag jij in een bad van mineralen tot rust komen.

 

Kristallen en edelstenen healing, 75 min € 111,-

Kristalen en edelstenen healing reserveren