Over

Welkom, wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Odith Engelen geboren in 1984. Als klein meisje voelde ik mij altijd al anders en niet helemaal van deze wereld. Zoeken naar waar ik vandaan kwam, waarom we hier zijn en hoe de wereld en ik werkelijk in elkaar zat, was al meteen wat mij bezig hield. Dat ik hier niet helemaal wilde zijn was een sterke emotie en zorgde ervoor dat ik het leven steeds maar niet kon omarmen. Het is een rode draad in mijn leven en richting aanwijzer geweest. De aarde leren kennen en leren thuiskomen in mezelf, en nog steeds.

Met mijn hooggevoeligheid, pest verleden in mijn jongere jaren en opgedaan trauma van onveiligheid, heb ik een pittige inwijding op mijn levenspad gehad. Jarenlang heb ik mezelf niet durven laten zien en liep ik weg voor het leven. Ik was altijd met de ander bezig en voelde precies aan met mijn helder voelen wat ik de ander kon geven of hoe ik mijzelf moest gedragen zodat het veilig was voor mij. Dit zorgde ervoor dat ik geen goede eigen basis had en niet wist wie ik was. Ineens in mijn leven was er een inzicht, een verschuiving en kon ik mijn verdriet en mijn gevoel van verloren zijn aankijken, het mocht er zijn. Ergens ging toen mijn hart open en begon de reis naar mijn ziel, de reis naar binnen.

In 2012 ontwaakte ik in mijn vrouwelijke energie door een bijzondere ontmoeting in het bos met een samensmelting met een andere ziel. De 5e dimensie en onvoorwaardelijke liefde stroomde mijn bewustzijn binnen. Mijn leven was hierna niet meer hetzelfde, alsof mijn ziel op dat moment thuis kwam in mijn lichaam en ik weer alles herinnerde van al mijn vorige levens. Talenten uit die levens kwamen omhoog maar ook mijn karma. Hierna is mijn ontwikkeling en ontwaken in een versnelling gekomen. Al snel begon ik met yoga, meditatie, energetische therapie en wilde ik alles over energie en de reis van de ziel naar deze aarde leren en ontdekken. Van opleiding naar opleiding, een reis naar India en vele cursussen over energiewerk en hooggevoeligheid.

 

Het ging ineens allemaal heel snel en in 2014 opende ik mijn eigen yogastudio waar ik vrouwen begeleide naar hun innerlijk en de weg naar hun hart en intuïtie. Na 4 jaar mocht ik de yoga en mijn yogastudio helaas loslaten. Yoga was niet langer het pad wat ik door ging geven want alles liep zo dat ik als vanzelf healing ging geven. Zo volgde ik mijn hart en het pad van healing verder. Ik opende mijn eigen praktijk om vrouwen te begeleiden met vrouwencirkels en baarmoeder healing.

En toen kwam de crisis, helaas ik mocht ik ook in 2021 mijn praktijk loslaten. Omdat het zo gebeurde wist ik dat het nog niet de tijd was. Ineens viel alles weg in mijn leven en mocht ik helemaal opnieuw beginnen. Alles wat ik lief had, wat mij veiligheid en zekerheid gaf viel weg. Mijn relatie, praktijk en huis. Dit was de weg naar een nieuw begin waarin ik echt voor mijn eigen basis heb mogen kiezen. Alles mocht ik opnieuw opbouwen en het gebeurde allemaal vanuit mijn verlangen om nu echt ‘ja’ tegen mezelf en het leven te zeggen. Leren loslaten en vertrouwen hebben dat het universum je opvangt en je geleid word is nu een verankering in mijn ziel.

Met heel veel liefde en vreugde ga ik verder op mijn pad en ben ik dienstbaar aan de bron wat er wil ontstaan. Als kanaal, lichtwerker, priesteres en klank heler stem ik mijzelf af op het zielenbewustzijn en de multidimensionale wereld. De weg naar heelheid, innerlijke man en vrouw, god en godin, de kosmos en de aarde. We zijn het allemaal en alles komt samen in ons mooie lieve hart. 

 

Wie weet kun je hier op mijn website, YouTube kanaal of via de online healing liefdevolle inspiratie, voeding, kracht en zachtheid ontmoeten. Het is mijn missie om jou thuis te brengen in verbinding met jouw zielenbewustzijn.

Iedereen die we ontmoeten geeft ons een kijkje in onze ziel, een spiegel, een herinnering of opening. Daarom is het zo mooi als we elkaar ontmoeten want we kunnen deze reis op aarde niet alleen maken, we hebben elkaar nodig om te ontwaken. Je bent welkom!

Liefs, Odith

Odith Faith Engelen.jpg

Het leven zelf is mijn grootste leermeester! Hieronder deel ik mijn pad en investering voor mijn innerlijke groei en opening. 

Opleiding en trainingen zelfrealisatie, 

 

 

 • Gecertificeerd in diverse kristal, sjamanistische, multidimensionale healingstechnieken
  dmv volgen van het 3 jarige zelfrealisatie pad, Elohim centre, Groningen 2017/2021

 • Moonlith Path, Miranda Gray, 2020

 • Inwijding Womb Keeper, Praktijk Definest, Ursula Aarts, 2019

 • Gecertificeerd Moonmother 1 Womb Blessing & Healing, Barcelona Spanje, Miranda Gray, 2019

 • Inwijding Kosmisch Vuur 1, Elohim centre Groningen, Joke ELZiam Notenbos, 2018

 • Inwijding Christus Bewustzijn, Noorderlicht Academy, Noor Elfers, 2015

 • 4 jarige opleiding Spiritueel energetisch trainer, Noorderlicht Academy, 2014/2018

 • 3 weekse intensive traditionele meditatie en yoga, India, 2016

 • Teacher Training, High-sensitive yoga, 2015

 • Vipassana Meditatie 100hr, Djamma, België, 2015

 • Gecertificeerd Klankschaal behandelaar, Zonnevlecht opleidingen, 2014

 • Teacher Training Yin Yoga, Jose de Groot 2014

 • Teacher Training Power Yoga, de Yoga trainer 2013/2014