top of page

Over

Welkom bij Vrouw en Intuïtie,

 

Het is mijn missie om jou de magie te laten voelen van je vrouwelijke essentie! Op Vrouw en Intuïtie kun je alles vinden over de reis naar het helen van jouw vrouwelijke ziel en kun je aansluiten bij mooie warme ceremonies met gelijkgestemde sisters. Ook kun je terecht voor privé sessies speciaal gericht op je vrouwelijke energie, baarmoeder healing en blessings. Binnenkort kun je hier ook mooie trainingen vinden om vrouwencirkels te gaan geven en intuïtieve helende cursussen! 

Odith Engelen

 

Over Odith

 

Mijn naam is Odith Engelen en met liefde sta ik klaar voor de vrouwelijke energie, om haar te zien, te eren en te helen. Als Celestial Soul Guide, Healer en Sound Healer begeleid ik veel sensitieve vrouwen die op zoek zijn naar rust, verbinding met hun aarding en liefde voor zichzelf. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om met je fijngevoeligheid, sensitieve voelen je hier op aarde thuis te voelen. De aarde voelde heel lang niet als mijn thuis en ik zocht het vooral buiten mezelf. Na een lange rit van 11 jaar aan healing en opleidingen sta ik nu op het punt waar ik me meer en meer thuis voel hier op deze mooie planeet. Ik draag nu met plezier en liefde het fijngevoelige uit, sta voor mijn waarde als vrouw en begeleid met veel passie de vrouw naar de liefde voor haar zelf. Ik zie jouw unieke essentie en geef je de veiligheid om deze te ontdekken. 

 

Als Soul Healer gebruik ik naast mijn handen met healing ook mijn stem en channel ik intuïtief mystieke- oer-klanken. In mijn begeleide meditaties en heling stroomt als vanzelf lichttaal mee met licht codes om de ziel thuis te brengen op moeder aarde. Liever geef ik geen woorden aan wat ik doe omdat het vele dimensies omvat. Het is wie ik ben en mag zijn in het moment. Je kunt mij een mystieke nieuwetijds sjamaan noemen, een priesteres of een healer. Maar wat ik vooral breng en doorgeef is de reis naar jouw zielsessentie, moeder aarde, de grootmoeders, het baarmoeder/hara bewustzijn, sterren familie en vele andere werelden.

 

Met vrouw en Intuïtie richt ik mij speciaal op het helen van de baarmoeder energie met het doorgeven van de Womb Healings en Vrouwencirkels. Naast vrouw en intuïtie kun je mij ook vinden onder www.odithengelen.com hier richt ik mij meer op Soul en Voice Healing voor de sensitieve man en vrouw. Onder andere deel ik daar het pad van Union, het tweelingzielen bewustzijn. 

Ik kijk er met een glimlach naar uit om jou te mogen ontmoeten bij één van de cirkels of in een 1 op 1 sessie. Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over mij lees hier dan verder op mijn nieuwe website...

Achtergrond opleidingen en trainingen zelfrealisatie:

 • Gecertificeerd in diverse kristal, sjamanistische, multidimensionale healingstechnieken
  dmv volgen van het 3 jarige zelfrealisatie pad, Elohim centre, Groningen 2017/2021

 • Moonlith Path, Miranda Gray, 2020

 • Inwijding Womb Keeper, Praktijk Definest, Ursula Aarts, 2019

 • Gecertificeerd Moonmother 1 Womb Blessing & Healing, Barcelona Spanje, Miranda Gray, 2019

 • Inwijding Kosmisch Vuur 1, Elohim centre Groningen, Joke ELZiam Notenbos, 2018

 • Inwijding Christus Bewustzijn, Noorderlicht Academy, Noor Elfers, 2015

 • 4 jarige opleiding Spiritueel energetisch trainer, Noorderlicht Academy, 2014/2018

 • 3 weekse intensive traditionele meditatie en yoga, India, 2016

 • Teacher Training, High-sensitive yoga, 2015

 • Vipassana Meditatie 100hr, Djamma, België, 2015

 • Gecertificeerd Klankschaal behandelaar, Zonnevlecht opleidingen, 2014

 • Teacher Training Yin Yoga, Jose de Groot 2014

 • Teacher Training Power Yoga, de Yoga trainer 2013/2014

bottom of page