Over

Mijn leven heeft altijd al in het teken van groei, bewustwording en verbinding met het ongeziene, de fijnstoffelijk wereld gestaan. Als jong meisje kreeg ik op vroege leeftijd vele lessen omtrent afscheiding en anders zijn, dit was niet makkelijk maar wel mijn groeipijn waaruit ik mijn lessen kon halen. Met mijn hoog sensitiviteit, gevoelig lichaam, helder voelen en helder horen maakte het leven als uitdaging. Zo begon mijn innerlijke groei dan ook al op vroege leeftijd.

 

Dit groeiproces in mijzelf heeft mij gebracht naar diverse opleidingen, voornamelijk eerst als eigen verdieping en nieuwsgierigheid, waarna ik al snel wist dat ik door mijn eigen proces ook anderen kon gaan begeleiden en ondersteunen in deze mooie reis. Mijn pad in groei en bewustzijn is oa ontstaan in opleidingen tot Lichaamswerk, Spiritueel energetisch therapeut, Healing & reading zelfrealisatie, Soundhealing, Sjamanistische inwijdingen, Edelsteen healing, Moonmother en Womb healing. Inmiddels geef ik als healer op mijn eigen manier healing samen in verbinding met de lichtwereld. 

Als MoonMother verzorg ik de Womb Blessing en healing gericht op het helen van de vrouwelijke energie, de buik, (kosmische) baarmoeder en het hart. Iedere maand verzorg ik verdiepende ceremonies, en cirkels om de magie van de innerlijke wereld te ontmoeten, het veld waar alles al aanwezig is. In afstemming met de bron geef ik door wat in het veld aanwezig is dit kan zijn met mijn stem, een aanraking, klank of lichttaal. Alles is in herkenning van het ware zelf, de innerlijke licht essentie.

Ik ontmoet je graag in een sessie of een warme cirkel, waar jij voelt dat je mag zijn, weet dat het vanzelf gaat. Je bent welkom!

In licht en liefde,

Odith Faith Engelen