Over

Odith Faith

Het begin van mijn zoektocht naar mijn ziel in dit leven begon al vroeg. Met mijn hoofd in de wolken, altijd verbonden met de spirituele wereld, de hogere sferen, op zoek naar de diepere inhoud van het leven. Na het ontdekken dat ik misschien hoog sensitief was vielen vele puzzelstukjes op zijn plaats. 

 

Mijn pad begon met interesse in yoga, tantra, ayurveda en meditatie. Eerst als eigen ontwikkeling en nieuwsgierigheid waarna ik al snel voelde dat ik dit mocht gaan doorgeven. Mijn nieuwsgierigheid bracht mij naar diverse yoga opleidingen en een spirituele reis naar India. Maar ik was nog steeds niet voldaan. Mijn ziel was nog deels verloren en ik miste ‘iets’. Ik had meer tools nodig om te begrijpen wat er in mijn innerlijke wereld leefde en wat mijn ziel nodig had om thuis te komen. Waarom ik zo vaak mijn lichaam verliet en mijn plek op aarde niet goed kon voelen. Zo liet ik het pad van yoga wat meer los en stapte op een nieuwe weg naar dat wat mijn ziel fluisterde om te doen.


Een diepe duik ging ik aan naar mijn innerlijke wereld op het pad van healing. Tijdens dit pad volgde ik diverse healing opleidingen om zuiver te kunnen leren werken met vooral eerst mijn eigen energie. Ik wilde eerst mijn eigen karma en pijn oplossen voordat ik een ander kon gaan begeleiden. Zelf heb ik mogen ervaren hoe het is om thuis te komen in mijn ware zelf. Steeds vaker voel ik mij verbonden met mijn ware zelf en neem ik het mee in de maatschappij. De yoga gaf mij een opening naar de spirituele dimensie via mijn lichaam en met de meditatie via mijn geest. Maar mijn trauma en onveiligheid die ik altijd al bij mij droeg kon ik niet oplossen met meditatie en yoga. Het was eerder een vlucht naar een mooiere wereld dan werkelijk in de realiteit van wat zich aandiende te zijn. Echt 'ja' zeggen tegen het leven, dat deed ik helemaal nog niet.

 

Zo kwam er een periode van afstand nemen van het yoga wereldje. Het voelde als nep en niet echt, het leek ineens een illusie. Door het loslaten van de wereld van yoga, de routine en structuur van yoga voelde ik mij ineens in een leegte. Zo zag ik ineens in dat ik het toch als een manier van leven was gaan zien. Ik 'was' een beetje yoga geworden. Omdat te kunnen doorzien en de illusie gaf ik mijzelf over aan het proces. Ik stopte met yogales geven en maakte op een andere manier contact met mezelf en de wereld van spiritualiteit. Ik kreeg verbinding met mijn innerlijke licht, opgestegen meesters en de liefde van moeder aarde. Stukje bij beetje heelde mijn aura en kwamen mijn zielendelen meer thuis in mijzelf. Ik voelde mij steeds meer completer worden, er waren geen woorden voor als alleen een gevoel van thuis zijn hier op aarde. 

In mijn lesgeven was healing eerst een uitbreiding in de yoga en cursussen die ik gaf wat vervolgens de kern werd waar alles om draaide. Mijn eigen ervaringen gaven mij het inzicht dat healing veel verder ging dan yoga ooit kon gaan. In 2019 ben ik volledig verder gegaan met healing voor sensitieve vrouwen. Ook geef ik in de vrouwencirkels nog yogales maar dan gecombineerd met de reis naar je pure zijns-staat waar ware ontmoeting en heling plaats kan vinden. 

 

Als intuïtief kanaal geef ik boodschappen en helende energie door om de ziel zich weer te helpen herinneren wie ze is en waar ze vandaan komt. Inspiratie en kracht haal ik uit mijn verbinding met het vrouwelijke als ook helen van mijn innerlijke man. Voor mij staan ze samen, ze zijn een eenheid. 

 

Met veel liefde en passie geef ik door wat ik mag doorgeven als docente, healer en priesteres, dit kan zijn met mijn stem, handen, geluid of een channeling.

 

Je bent helemaal welkom, ik ontmoet je graag!

Odith Faith Engelen.jpg

Het leven zelf is mijn grootste leermeester! Maar toch zijn er prachtige mensen geweest en bijzondere plaatsen waar ik wakker mocht worden, in wat ik al bij me droeg of wat ik zelf nog niet kon zien.

Opleiding en trainingen zelfrealisatie, 

 

 

 • Gecertificeerd in diverse kristal, sjamanistische, multidimensionale healingstechnieken
  dmv volgen van het 3 jarige zelfrealisatie pad, Elohim centre, Groningen 2017/2021

 • Moonlith Path, Miranda Gray, 2020

 • Inwijding Womb Keeper, Praktijk Definest, Ursula Aarts, 2019

 • Gecertificeerd Moonmother 1 Womb Blessing & Healing, Barcelona Spanje, Miranda Gray, 2019

 • Inwijding Kosmisch Vuur 1, Elohim centre Groningen, Joke ELZiam Notenbos, 2018

 • Inwijding Christus Bewustzijn, Noorderlicht Academy, Noor Elfers, 2015

 • 4 jarige opleiding Spiritueel energetisch trainer, Noorderlicht Academy, 2014/2018

 • 3 weekse intensive traditionele meditatie en yoga, India, 2016

 • Teacher Training, High-sensitive yoga, 2015

 • Vipassana Meditatie 100hr, Djamma, België, 2015

 • Gecertificeerd Klankschaal behandelaar, Zonnevlecht opleidingen, 2014

 • Teacher Training Yin Yoga, Jose de Groot 2014

 • Teacher Training Power Yoga, de Yoga trainer 2013/2014