Contact

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Tel: +316 39211620

  • Facebook
  • Instagram

- Privacy verklaring

- Klachtenregeling

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645

Over

Odith Faith Engelen

Mijn leven staat al zo lang ik mij kan herinneren in het teken van groei en bewustwording en verbinding met het ongeziene, de fijnstoffelijk wereld. Als jong meisje kreeg ik al op vroege leeftijd vele lessen omtrent afscheiding en anders zijn in de dualiteit lessen hier op aarde. Geboren worden met een hoog sensitief lichaam, helder voelen en helder horen en niet bekend hier op aarde maakte het leven hier als uitdaging. Verlangen naar mijn echte thuis bleef een intense zoektocht. Onveiligheid en innerlijke angsten heb ik mogen aankijken om steeds dieper hier te incarneren. Vele geboorte sessies, innerlijk kind helen, baarmoeder helingen en reizen naar de diepte in mijn ziel heeft een lange tijd centraal gestaan en nog steeds blijft het onderdeel van mijn weg naar heelheid, multidimensionaal leven. Het is de les waar ik voor kom. Bijdrage aan de transformatie naar eenheid en hoger licht hier op moeder aarde. Mijn sensitieve lichaam helpt me daarbij, het subtiele voelen is een deel van mijn missie. Van het universum, mijn familie van licht heb ik de naam Faith ontvangen als verankering wat mijn missie is. Faith is de draagster van vertrouwen en geloof.

 

Als lichtwerker voor de nieuwetijdsenergie begeleid ik jou als (hoog)sensitieve vrouw om thuis te komen in een innerlijke veiligheid waarin jij kan ontspannen en zo je eigen gevoelswereld van hart en buik kan gaan waarnemen. In deze veilige bedding mag jij wakker worden in  je eigen essentie, de herinnering van je innerlijk licht, het goddelijk vrouwelijke. De reis naar je ware Zelf.

 

Mijn pad als Healer/Lichwerker, Moonmother en Wombkeeper is ontstaan door diverse opleidingstrajecten in lichaamswerk, energiewerk en zelfrealisatie cursussen/inwijdingen op het pad naar multidimensionaal leven als fijnstoffelijk engelen mens. In mijn lichtwerk ontstaat alles vanuit afstemming met de bron, dit is wie ik ben, met mijn stem, een aanraking, klank of lichttaal. Het is de energie en licht activatie die ik mag doorgeven aan jou, die jouw essentie herkent. Als kanaal voor de bovenwereld ontvang ik en geef door. Afstemming met Maria, Isis, de Eenhoorn, Elfjes en de Engelen zijn energieen waar ik graag mee samenwerk.  

Voel jij herkenning en wil je meer vanuit je subtiele voelen in je kracht gaan staan? Het vrouwelijke gaan belichamen of meer je lichtwerk vanuit je essentie gaan uitdragen? Lees dan vooral verder op de website, blog of boek een healing sessie. Leuk als wij elkaar ontmoeten, waar dan ook, weet dat het vanzelf gaat. Je bent welkom!

Over Odith Faith Engelen.jpg