Over

Odith Faith

Het begin van mijn zoektocht naar mijn ziel in dit leven begon al vroeg. Met mijn hoofd in de wolken, altijd verbonden met de spirituele wereld, de hogere sferen, op zoek naar de diepere inhoud van het leven. Na het ontdekken dat ik misschien hoog sensitief was vielen vele puzzelstukjes op zijn plaats. 

 

Mijn pad begon met yoga, tantra, ayurveda en meditatie. Eerst als eigen ontwikkeling en nieuwsgierigheid waarna ik al snel voelde dat ik dit mocht gaan doorgeven. Mijn nieuwsgierigheid bracht mij naar diverse yoga opleidingen en een spirituele reis naar India. Maar ik was nog steeds niet voldaan. Mijn ziel was nog deels verloren en ik miste ‘iets’. Ik had meer tools nodig om te begrijpen wat er in mijn innerlijke wereld leefde en wat mijn ziel nodig had om thuis te komen. Waarom ik zo vaak mijn lichaam verliet en mijn plek op aarde niet goed kon voelen. Zo liet ik het pad van yoga los en stapte op een nieuwe weg naar dat wat mijn ziel fluisterde om te doen.


Een diepe duik ging ik aan naar mijn innerlijke wereld op het pad van healing. Tijdens dit pad volgde ik diverse healing opleidingen om zuiver te kunnen leren werken met vooral eerst mijn eigen energie. Ik wilde eerst mijn eigen karma en pijn oplossen voordat ik een ander kon gaan begeleiden. Zelf heb ik mogen ervaren hoe het is om thuis te komen in mijn pure zelf. Maar daarvoor moest ik eerst heel veel laagjes van alles wat ik niet was mogen loslaten.

De healing was eerst een uitbreiding in de yoga en cursussen die ik gaf wat vervolgens de kern werd waar alles om draaide. Mijn ervaringen gaven mij het inzicht dat healing veel verder ging dan yoga ooit kon gaan. In 2019 ben ik volledig verder gegaan met healing voor sensitieve vrouwen. Als kanaal geef ik door, om de ziel zich weer te helpen herinneren wie ze is en waar ze vandaan komt. Voor mij omvat healing alle dimensies van de ziel én het fysieke lichaam. Inspiratie en kracht haal ik uit mijn verbinding met het vrouwelijke als ook helen van mijn innerlijke man. Voor mij staan ze samen, ze zijn een eenheid. 

 

Met veel liefde en passie geef ik healing, creëer ik als kanaal en schrijf ik licht boodschappen voor de nieuwe tijd. Als een moederaarde en godin fluisteraar.

 

Je bent helemaal welkom, ik ontmoet je graag!

Odith Faith Engelen.jpg

Het leven zelf is mijn grootste leermeester! Maar toch zijn er prachtige mensen geweest en bijzondere plaatsen waar ik wakker mocht worden, in wat ik al bij me droeg of wat ik zelf nog niet kon zien.

Opleiding en trainingen zelfrealisatie, 

 

 

 • Gecertificeerd in diverse kristal, sjamanistische, multidimensionale healingstechnieken
  dmv volgen van het 3 jarige zelfrealisatie pad, Elohim centre, Groningen

 • Inwijding Womb Keeper, Praktijk Definest, Ursula Aarts, 2019

 • Moonlith Path, Miranda Gray, 2020

 • Gecertificeerd Moonmother 1 Womb Blessing & Healing, Barcelona Spanje, Miranda Gray, 2019

 • Inwijding Kosmisch Vuur 1, Elohim centre Groningen, Joke ELZiam Notenbos, 2018

 • Inwijding Christus Bewustzijn, Noorderlicht Academy, Noor Elfers, 2015

 • 4 jarige opleiding Spiritueel energetisch trainer, Noorderlicht Academy, 2014/2018

 • Verdiepingsreis, Traditionele meditatie, India, 2016

 • Vipassana Meditatie 100hr, Djamma, België, 2015

 • Gecertificeerd Klankschaal behandelaar, Zonnevlecht opleidingen, 2014