De kunst van de wereld helpen, is eerst jezelf helpen.

In deze blog schrijf ik over mijn innerlijk ontwaken en hoe ik wakker werd geschud op het pad van liefde, de reis naar belichaming van mijn eigen licht en liefde.

Zo veel mensen, zo veel energieën, zo veel lijden. Uitreiken naar de ander om te helpen maar nog niet de liefde zelf zijn, leegte en eenzaamheid, kennis ipv belichaming. Als sensitieve ziel willen we maar al te graag geven, liefde brengen en de wereld mooier maken. Mijn lessen over het thema zelfliefde en het helpers trauma, liefde geven maar nog niet liefde ZIJN hebben mij tot op mijn allerdiepste eenzaamheid geraakt. Ik dacht na de ontmoeting met mijn tweelingziel dat ik liefde was, een ongekende vuurkracht van een innerlijk thuis komen maar alles was minder waar. Mijn zielsmaatje die kwam na deze ontmoeting was/zijn mijn inwijdingen tot onvoorwaardelijke liefde, verbinden vanuit heelheid. Dit doen we nu samen en toch alleen.Op het pad naar mijn hoger zelf kreeg ik een diep rakende spiegel die ontstond zonder dat ik het door had. Met dank aan mijn prachtige spirituele docente/gids waar ik mijn zelfrealisatie pad bewandel naar het belichamen van mijn ware zelf liet mij met liefdevolle ogen liet zien waar ik stond. Geen afkeuring, geen oordeel, alleen een spiegel van mijn eigen leegte. Ik DEED liefde uit het niet willen voelen van al het lijden en het verdriet in mijn hart. Ineens zag ik in hoe ik maar gaf uit aanpassen, lief zijn en de wereld mooier willen maken. Na deze breuk van illusie, sluier kon ik niet anders dan rust nemen, en voor werkelijk de verbinding met mezelf en de BRON van LIEFDE in mijzelf aan te gaan. Niet wegvluchten, uit mijn relatie stappen om het ergens anders te halen. Nee gewoon blijven bij alle pijn met dat wat er was.Een tijd kwam van observeren wanneer ik uitreikte naar buiten, mijn eigen licht codes en ontvangen boodschappen van de bron als een weggeefluik doorgaf. De spiegels werden steeds groter, alles om mij heen gaf mijn eigen energetisch tekort als beeld naar voren. Wat was het pijnlijk en ook bijzonder mooi om te kiezen voor mezelf. Het is voor mij een groot kantelpunt geweest in mijn ontwaken, ik heb geleerd dat echte transformatie niet de hoogtepunten zijn maar juist de dieptepunten, de pijn met beide handen aanraken en er als moeder en vader voor mezelf te zijn. Met mijn liefdevolle aandacht, doorzettingsvermogen en hulp van de spirituele wereld mocht ik laag voor laag meer bij mezelf thuis komen.
Heling is daarom zo ontzettend belangrijk, het is voeding voor je ziel. Integreer je eigen zielenlicht, maak verbinding met jouw unieke licht familie. Wees verliefd op jezelf, en leg je focus op jezelf, niet de ander. Dit voelt zo gek voor een sensitieve ziel, met het verlangen om licht en liefde te brengen, het voelt als iets wat niet gekend is. Onbekend en egoïstisch misschien.


Ik gun jou als sensitieve ziel een basis, een eigen innerlijke lichtkracht om zo als liefdevolle bron aanwezig te zijn in het kosmisch veld. We helen de aarde door eerst onszelf te helen. Om de wereld te helen HOEVEN we niks te doen als alleen maar liefde ZIJN. Ontvang vooral in deze chaotische en transformerende tijd de licht boodschappen eerst voor jezelf, laat het landen, verteer het en laat het als een puzzelstukje jouw zielenlicht helen. Wil niet al te graag de wereld helpen onder het motto 'de wereld heeft hulp nodig'. Help jezelf, wees thuis en in liefde met jezelf. Sta dan op als een krachtige buis van licht! Als een zaadje van licht BEN je aanwezig met welke taak je dan ook hebt, het is de bedoeling voor jouw eigen pad om jouw lessen te leren. Iedereen leert zijn eigen lessen toch wel. 💖

Recente blogposts

Alles weergeven