top of page

De moeder godin, onvoorwaardelijke liefde en heling.

Het vrouwelijke moeder principe draagt de wereld naar de 5e dimensie. De moeder godin opent ons hart.


De geheelde moeder energie


We voelen misschien als vrouw in onze overtuiging een gewonde moeder. Het kan zijn dat jouw beeld en overtuiging van de warme moeder energie niet zo bekend voor je is en dit kan aanvoelen als een diep gemis. Deze overtuiging heeft allemaal te maken met de vrouwenwond. Door de eeuwen heen is er bij vrouwen een wond ontstaan en deze wond gaat door van vrouw op vrouw. In de wereld is dit nu ook zichtbaar, we missen de onvoorwaardelijke liefde, warmte en ruimte voor de ziel. Als jij afstemt op je innerlijke moeder godin dan zullen er ook beelden omhoog komen van een oude energie die jij los mag laten zodat het pure vrouwelijke binnen kan stromen. De niet geheelde vrouw kan aanvoelen als verhard, zwaar, gesloten en niet in staat tot onvoorwaardelijk lief te hebben. Herken je jezelf hierin dan mag jij hier compassie voor voelen want je hebt een oude energie van de vrouwenlijn overgenomen, vaak onbewust. Omdat jij gaat groeien naar meer liefde is het ook de moederwond in jou die mag gaan helen. De moeder godin komt ons er aan herinneren hoe we onvoorwaardelijk lief kunnen hebben voor onszelf en compassie kunnen voelen voor onze eigen weg. Als jij geheeld bent stroomt het door naar de wereld om je heen. We lijden zo niet meer mee met de ander maar zien dat alles precies goed is voor de ziel die het meemaakt. Het oordelen laat los.


Wat komt de moeder godin jou brengen?


Op dit moment is de moeder Godin Kwan Yin van mededogen en compassie sterk voelbaar in het veld rondom de aarde. Ze is voelbaar als een zachte en pure roze/witte energie. Haar aanwezigheid brengt je naar witte en licht roze rozen. De zachtheid van de roos is dan ook voelbaar in het hart. Ze geeft de boodschap om de controle los te laten, het verdriet, de onmacht van het innerlijk gevecht van het lijden in onszelf, hier mag verzachting komen. Ze helpt je om dichter bij jezelf te komen in je eigen centrum, compassie voor jezelf te voelen en de vrouwelijke zachtheid toe te laten als kracht in plaats van onmacht. Ingehouden gevoelens mogen weer stromen zodat je energie weer gaat stromen, dat jij weer meer verder kunt in jouw proces. Ze laat je dan ook het symbool zien van de Lotus die opstijgt uit de modder. Zo groei jij ook diep vanuit het donkerte in jezelf naar een prachtige mooie zuivere en pure lotusbloem. Dit is waar we allemaal onze groei in doormaken. De moeder godin Kwan Yin is de licht draagster voor de nieuwetijd. Om Mani padme hum is haar mantra. Laat je begeleiden door haar en ze zal je emotionele heling geven.Alles is onderdeel van het goddelijke, stem je af op haar energie en je voelt dat het ook al aanwezig is in jou.


In de webshop kun je de frequentie van Kwan Yin vinden als olie voor het activeren van deze energie in jouw energieveld. Deze vindt je hier Kwan Yin olie.

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op het spirituele pad zie ik veel vrouwen worstelen met het gevoel dat ze er ‘nog’ niet zijn. En ook ik voel dit in mijzelf voorbij komen. Jaren geleden leek het wel alsof ik in een sneltrein zat en i

Wat voor prachtige ziel ben jij? Wist je dat wij allemaal bestaan uit frequenties van kleuren, tonen en noten? Het is het kleurenpalet wat jij uitstraalt. Er is niemand anders zoals jij! Als je (hoog)

Ik zoek naar iets in mijzelf wat ik ooit heb weggegeven. Het liefste ga ik hierbij weg, blijf ik zoeken, blijf ik lopen. Steeds meer voel ik hoe het zoeken mij uitput, steeds verder ga ik weg bij mijn

bottom of page