top of page

Seksualiteit en spiritualiteit.

Seksualiteit en spiritualiteit gaat dat samen?! Jazeker! Maar lieve vrouw wel in de gezuiverde vorm. De tijd van nu vraagt om zuivering en transparantie. Het thema seksualiteit omringt vele dimensies. Het is ook lastig om hier over te schrijven zonder dat er veel gedachten of oordelen bij komen voor degene die dit leest. Mijn intentie is jou de zuiverheid te laten zien, de weg naar jouw eigen licht. De weg naar het beheersen van jouw eigen levensenergie. En seksualiteit is levensenergie!


Op het thema seksualiteit kleven vele oordelen, overtuigingen, emoties en ook de aanhechting van wezens uit de astrale wereld. Op het moment dat je gaat werken met jouw levensenergie/seksualiteit, jouw baarmoeder en je ware licht kracht weer ophalen komen er vele thema’s voorbij die te maken hebben met zuiverheid en het oude karma als ook kiezen voor zelf bescherming.


Weet dat jij als vrouw jouw levensenergie mag toe-eigenen? Het is JOUW seksuele energie en van niemand anders. Veel vrouwen denken dat seksualiteit dé manier is om je als vrouw echt krachtig te voelen, bijzonder of dan pas ben je echt vrouw. Maar lieve vrouw ware kracht is jouw puurheid, het onbevangen deel van jou. Het is je puurheid wie je van binnen bent, de goddelijke liefde.


Seksuele energie is nodig om een aards mens te kunnen zijn en jezelf voort te planten en creëren. En als spiritueel wezen heb jij een aardse ervaring! Zet daarom jouw seksuele energie verstandig in. Wordt weer heel door deze dicht bij jezelf te houden, jij bent van waarde. Voel in een intieme relatie waar het veilig is en respect voor je is of je jouw levensenergie wil delen. Soms mag je ook best nee zeggen als het klopt voor je. Zo kies je voor gelijkwaardigheid en kun jij samen met je partner groeien naar eenheid vanuit een innerlijke kracht in jezelf.


Als we het ascensie pad op gaan dan leren we werken met onze energie. En vooral onze levensenergie. We leren ook dat we een innerlijke licht bron hebben en onze eigen meester zijn. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen energie. Aan seksuele energie zitten vele koorden, haken en trauma’s. Niet om je af te schrikken nee helemaal niet. Maar om jou als vrouw bewust te maken wat je met je energie doet. Wordt daarom bewust lieve vrouw wat je uitzendt en wie je toelaat.


Het laten stromen van je levensenergie/seksualiteit is een innerlijke beweging die jij beheerd. Het is de levenskracht van jouw paleis. Het geeft je stroming en vreugde. Dit is helemaal van jou en kun je zelf beheersen. Maar als je als vrouw je leeg, eenzaam, je niet gezien voelt, nog kiest voor verlangens en lust, geen eigenwaarde hebt, op zoek naar hoogte punten, blijft kleven aan ongezonde relaties of verbindingen dan blijf je verbonden met de lagere energieën van macht en misbruik. Misschien trek je wel altijd mannen aan die niet bereikbaar zijn, uit zijn op lust, in het geheim samen willen zijn, waarin jij jezelf geprezen voelt, kan opladen en ze laden aan jou op. Of kom je vaak seksuele ervaringen tegen zelfs met leraren op je pad. Dan weet je dat je je in een spel van levensenergie bevindt.


Het vrouwelijke is lang onderdrukt, misbruikt en niet gezien geweest. En de man heeft veel karma op zijn schouders als dader. We hebben als man en vrouw ons karma te helen en te vergeven. Kies je voor je innerlijke heilig huwelijk dan word je heel. Het gaat dan niet om jullie seksualiteit maar de hogere verbinding vanuit heelheid. Maria Magdalena en Yeshua zijn hier een voorbeeld van.


Wees je bewust wat je doet, wat zendt je uit, wat neem jij van de ander, en wat laat jij van de ander van jou nemen? Koorden maken we, we zenden uit met onze intentie en ontvangen terug. Seksuele energie is een goddelijke kelk die jij mag beschermen en hoeden. Bescherm jouw buik en licht kracht. Niet uit angst en oordeel maar uit eigenwaarde. Dat is liefde in de hoogste vorm.


Zuiver daarom eerst jezelf, ontdoe je van koorden, het buiten jezelf zoeken, vragen om aandacht vanuit je fysieke verschijning. Kies voor je zelf en heb respect voor de vrouw die je bent. Heel je angst voor seksuele kracht en geniet eerst van deze kracht met jezelf. Iedereen spiegelt ons en als geheelde vrouw mag jij laten zien dat seksualiteit iets heiligs is, iets moois wat gekoesterd mag worden. Dan zullen wezens van de astrale wereld jouw lichaam verlaten en komt er ruimte in jou om jezelf op te tillen naar een hogere dimensie.


Durf weer je ware kracht toe te eigenen en kom thuis in je buik en baarmoeder. Zuiver jezelf met een Zielsheling sessie of baarmoeder healing. In liefde loop ik graag een stukje met je mee op jouw zuiveringspad.82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Als hoog sensitieve vrouw is het niet altijd makkelijk om te aarden. Het leven is voor vele sensitieve zielen nu op dit moment nog meer...

bottom of page