top of page

Verbind je met Gaia en aard je schoonheid!

Als hoog sensitieve vrouw is het niet altijd makkelijk om te aarden. Het leven is voor vele sensitieve zielen nu op dit moment nog meer een uitdaging. Want wat gebeurd er veel met de energieën om ons heen. En jij kunt dit allemaal oppikken en je vermoeid of zelfs depressief gaan voelen. Dit maakt het nog lastiger om te gaan aarden. Want aarden betekent nog meer aanwezig zijn bij alles wat je voelt!


Misschien weet je niet zo goed hoe je met jouw gevoeligheid hier kunt zijn op deze aarde of hoe jij je zelf kunt accepteren. De maatschappij en de mensen om jou heen zijn misschien helemaal niet zo gevoelig als jij, of voel je gewoon ontzettend veel aan van jouw omgeving. Het kan zijn dat je dan weg stapt bij wie jij bent. Je stapt dan ook uit jouw licht en schoonheid. Misschien omdat je jezelf gaat aanpassen aan je omgeving omdat het even te veel is.


Als het teveel is aan indrukken, emoties, stemmingen en energieën om je heen dan kun je jezelf verliezen en weer even verdwijnen in je hoofd of zelfs even weg uit je lichaam gaan. Je zet dan ook jouw licht uit. Het is dan donker, koud en misschien wil je jezelf wel terugtrekken, even helemaal alleen zijn. Je krijgt zelfs koude voeten en handen. Je voelt je dan misschien zelfs wazig, onrustig en moe. Herken je dit allemaal bij jezelf?


De eerste stap om te gaan aarden is eerst je bewust te worden van wat er aan de hand is. Luister, voel en ervaar hoe het is als je niet ge-aard bent. Kom dan rustig thuis, in jouw lichaam en adem. Spray Gouden moeder aarde over jouw aura en voel hoe jouw licht weer terug komt. Hoe Gouden Moeder aarde een warme deken over jouw aura heen legt. Laad jezelf dan op met de roze straal in al je cellen en aura. In deze liefde kom je weer thuis in jezelf en neem je weer jouw ruimte in. Hierdoor stap je weer in je licht!


Het is mijn missie om de vrouw weer thuis te brengen in al haar licht en schoonheid! Samen met moeder aarde en de deva’s is deze Frequentie Auraspraylijn ontstaan om jou samen te laten werken met de licht wereld en moeder aarde. Deze prachtige gechannelde energieën zijn er om jou te aarden, beschermen, reinigen en voeden. Het zijn helende frequenties, zacht en subtiel die jouw fijngevoelige ziel herkend.


Gouden Moeder Aarde draagt de frequentie van Engelwortel, kamille, de rozen straal en rozenkwarts edelsteentjes. Ze is te vinden in de online healing shop!

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Aarden, rust en thuis komen in je lichaam dat is wat we allemaal willen. Ik schrijf er vaak over en tijdens een healing is moeder aarde als een liefdevolle moeder vaak aanwezig. We kunnen niet zonder

Wat voor prachtige ziel ben jij? Wist je dat wij allemaal bestaan uit frequenties van kleuren, tonen en noten? Het is het kleurenpalet wat jij uitstraalt. Er is niemand anders zoals jij! Als je (hoog)

bottom of page