top of page

Weet je wat zo mooi is aan (hoog)sensitief zijn?

' Het vinden van je innerlijk licht in deze tijd is de reis naar een nieuwe aarde.'

Het is niet makkelijk voor de (hoog) sensitieve ziel om hier op dit moment op aarde te zijn. Veel zullen dan ook een worsteling/zoektocht ervaren met alles wat er om hen heen gebeurd en vooral alles wat er in hun lichaam en gevoelswereld afspeelt. Soms kan het zelfs zoveel indrukken zijn dat de ziel een beetje het lichaam verlaat. Alsof je van een afstand naar de wereld om je heen kijkt en niet goed weet of je nu hier bent of ergens anders. Herken je dit? Dat je bij mensen voelt wie er eerlijk is en wie niet, wie zuiver is en wat niet echt is? Je voelt maar al te goed wanneer de energie niet prettig is en waneer wel. Als een kameleon kun je soms je weg gaan en zo meevloeien met de omgeving en de mensen om je heen dat je de weg een beetje kwijt raakt. Of zelfs zo erg dat je aan het overleven bent en niet echt jouw leven leeft wat je diep van binnen voelt. Even gaat het weer goed en dan ineens voel je weer de last van de wereld op je schouders dragen. En ja dan kun jij je soms gaan afvragen wat doe ik toch fout, wat moet ik anders doen, kon ik maar krachtiger zijn, ligt het aan mij of ben ik gewoon anders? Soms kan het leven in de buitenwereld aanvoelen als een hele andere wereld. Letterlijk een vreemde wereld alsof jij een ander wezen bent. En ja ik herken mezelf hier maar al te veel in, ik heb deze fases keer op keer doorlopen en ik weet heel goed hoe jij je soms kan voelen. Deze vraag stel ik je omdat ik het weet en doorleefd heb en ik het jou ook zo gun om dit in jezelf te kunnen gaan voelen. Dat jij jouw sensitiviteit of je nu hooggevoelig bent of niet, als een kracht in jezelf gaat ervaren. 


En wat is er dan zo mooi aan denk je nu misschien?


Voel eens met me mee. Jij bent een prachtig wezentje van licht dat hier op aarde is gekomen. En jij hebt een heel mooi lichtlichaam meegekregen met vooral heel veel licht. Zo mooi, puur, helder en met prachtige kleuren. Zo kan jij met al deze lagen heel veel voelen, ruiken, horen en zien. Door al deze lichtlichamen ben jij een lichter wezen, niet zo aardsgebonden. Dit heeft ook precies een reden want jij bent ook echt anders! Zo kom jij hier op moeder aarde waar het allemaal wat vaster is, zwaarder en trager. Waar jij vandaan komt voelt heel anders, je herkent het hier niet zo. Toen je klein was wist je nog veel van de tijd voordat je hier kwam, maar na de jaren verstreken ben je meer in de illusie gekomen door de mensen om je heen. Onder al deze lagen van illusie, afscheiding en pijn ligt jouw essentie. Je hebt een prachtige taak gekregen vanuit de bron toen je hier kwam. Deze taak is alleen voor jou en is precies de energie die jij uitstraalt als je echt helemaal je eigen licht schijnt. Omdat jij zo diep kan voelen en zoveel al weet ben jij een voorloper, jij bent de verandering die de wereld mag zien. Maar wat zijn er veel zielen die dat spannend vinden en jou niet zo graag aan durven kijken of jouw gevoeligheid kunnen accepteren, dit voelt soms als afwijzing of afkeuring. Echter dit is het proces van de eigen wond van de ander, in jouw ogen zien ze de kwetsbaarheid van zichzelf en dat is eng.

Jij leeft al in hogere dimensies en daardoor voel jij veel meer!

Door jouw gevoeligheid zie of voel jij andere dimensies die anderen niet kunnen zien of voelen. Daarmee breng jij een energie in de wereld die nodig is, jij schijnt het licht naar deze andere dimensies. Jij weet dat er meer is dan we zien met onze ogen. De magie van de verbeelding, verbinding met andere rijken en sferen. Jij bent het kanaal tussen de bovenwereld en de aarde. In jou schuilt een bron van kennis, licht en liefde. Een diamant verstopt in lagen van illusie, pijn en afscheiding. Jij mag je weer herinneren wie je werkelijk bent. En dan begint het paradijselijke leven op aarde. Zo maar omdat het nu echt kan, omdat jij weet wie je bent. Jij brengt dan de andere wereld die jij kent hier op moeder aarde. Maar eerst mag jij al die lagen van illusie, pijn en afscheiding gaan herinneren en de reis te durven aangaan van dit alles weer los te laten zodat het licht daar weer doorheen mag schijnen. Zonder de herinnering en het voelen, het doorleven creëren we een nieuwe illusie van het spirituele ego. Het is niet weten maar ervaren, dit is de spirituele reis. Ga dus maar mee op reis naar het ervaren, prachtig mooi licht wezentje, ontdek dat het een prachtige reis is om zo sensitief te zijn met alles wat je mag voelen. Voel maar en wees niet bang. Jij bent het licht en dit mag wakker worden in jou, kom maar in je eigen tempo uit de duisternis van verstopt zijn, onwetendheid en stap in je ware essentie want je bent zo mooi!


429 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Spiritualiteit, zelfrealisatie is een weg van transformatie, steeds meer werkelijk 'zien'. Het pad van verlichting is licht brengen in...

Wat voor prachtige ziel ben jij? Wist je dat wij allemaal bestaan uit frequenties van kleuren, tonen en noten? Het is het kleurenpalet...

bottom of page