top of page

Zielsheling

Wat voor prachtige ziel ben jij? Wist je dat wij allemaal bestaan uit frequenties van kleuren, tonen en noten? Het is het kleurenpalet wat jij uitstraalt. Er is niemand anders zoals jij! Als je (hoog) sensitief bent kun je je vaak verliezen in frequenties en kleuren van andere mensen en de stemmingen om je heen. Wie ben jij en wie is de ander dan?


Healing is voor mij toelaten wat er in jou speelt en je dit weer te herinneren, toe te laten, te zijn wie je bedoelt bent te zijn. Hoe klink jij, voel jij en spreek jij?


Herinner je weer wie je bent!

Onder oude lagen van pijn, overtuigingen, stress of onwetendheid verdwijnt langzaam jouw unieke frequentie. Bij jouw geboorte was er nog een unieke blauwdruk van wie je bent. Met healing kom je steeds weer dichter bij je ware zelf. Puur en onbevangen.


Als je ontwaakt opent er zich een nieuwe wereld in jezelf, eerst is er verwarring, je laat los wat niet echt van jou was, de illusie breekt, chaos, afscheid, daarna is er een herkenning, een gevoel van thuis komen. En dat thuis gevoel is jouw eigen energie! Dat aha gevoel, een vreugde sprongetje in je hart, diepe rust en vrede.


Tijdens mijn individuele en groepsessies breng ik deze herinnering weer omhoog. Dat jij weer beetje bij beetje in jouw eigen energie komt, dichter bij je hart en eigen liefde voor je pure wezen. In een zacht helend veld mag jij voelen wat jou tegen houdt, welke oude lagen losgelaten mogen worden. Steeds weer kom je dichter bij wie jij bent en ga je uiteindelijk stappen zetten om je leven te gaan leven voor jezelf! Want jij bent het kostbaarste juweel op jouw reis hier op moeder aarde.


Kijk eens naar de keuren in deze afbeelding, kijk welke kleur je liefdevol raakt. Welke kleur frequentie heb jij nodig op dit moment, wat mag er wakker worden in jou? Neem deze kleur frequentie helemaal in je op en voel hoe het jouw cellen met helende energie omhult. Alles is energie en heeft een gevoel, luister, voel en herinner je weer. 💖.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gronden, aarden je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is dat nu precies, hoe kun je het je eigen maken en wat brengt het je? Het...

bottom of page