Geboorte reis

In dit leven hebben we allemaal een fysieke geboorte meegemaakt die onze eerste kennismaking met het leven bepaald heeft. Er gebeurd veel bij het geboren worden hier op aarde, dit zijn allemaal indrukken en misschien is het zelfs wel een traumatische ervaring voor je geweest. Geboren worden en de tijd in de baarmoeder is het begin van je reis hier op aarde. Hoe jij geboren bent en de tijd in de baarmoeder is vaak ook hoe jij naar je leven kijkt. Het moment van conceptie, de indrukken, het gevoelsleven van je ouders en de tijd in de baarmoeder hebben allemaal een blauwdruk achter gelaten. 

De rebirthing geboorte sessie is een liefde volle privé sessie waarin je begeleid wordt om opnieuw terug te gaan naar deze periode in je leven. Je gaat jezelf opschonen en opnieuw je geboorte herschrijven. Samen met je gidsen, familie van licht en je bescherm engel wordt jij begeleid. In een veilige bedding is er alle ruimte voor jou en wie je in puurste vorm bent. Je neemt in deze reis je licht mee! Deze nieuwetijds manier van helen brengt je weer in verbinding met je ware zelf, je pure wezen. 

Geboorte reis 120 min € 133,- (inclusief kristal)

* De geboorte sessie is een intuïtieve sessie waarmee ik als healer mezelf afstem op het groei proces van de ziel, dit betekent dat het kan zijn dat er langere tijd nodig is om deze indrukken te verwerken en of te integreren. Het is belangrijk dat deze reis loopt in bewustzijn ipv het opnieuw herhalen van pijn of trauma. Soms kunnen er 2 sessies voor nodig zijn of eventueel eerst een voorbereiding met een Zielsheling sessie. 

Geboorte reis sessie reserveren