Rebirthing geboorte sessie

In dit leven hebben we allemaal een fysieke geboorte meegemaakt die onze eerste kennismaking met het leven bepaald heeft. Er gebeurd veel bij het geboren worden hier op aarde, dit zijn allemaal indrukken en misschien is het zelfs wel een traumatische ervaring voor je geweest. Geboren worden is het begin van jou reis hier op aarde, het is het begin van wie je bent. Hoe jij geboren bent is vaak ook hoe jij naar je leven kijkt. Als we beginnen bij de kern dan is het indalen van de ziel al vóór dit leven een proces. Het moment van het indalen van je ziel gebeurd al op het moment van conceptie, de indrukken en het gevoelsleven van je ouders hebben invloed op hoe jij naar je zelf kijkt. 

 

Tijdens de rebirthing geboorte sessie mag jij terug reizen naar verschillende tijdstippen op je tijdlijn, het proces van de geboorte van je ziel. Tijdens deze reis ga je niet eigen energie loslaten en krijg je inzichten op de blokkades die toen al zijn ontstaan. Vaak kun je jouw levensthema's uit een geboorte sessie halen, dit brengt een diepe en liefdevolle heling.

De rebirthing geboorte sessie is een liefde volle privé sessie waarin je begeleid wordt om opnieuw terug te gaan naar deze periode in je leven. Je gaat jezelf opschonen en opnieuw je geboorte herschrijven. Samen met je gidsen, familie van licht en je bescherm engel wordt jij begeleid. In een veilige bedding is er alle ruimte voor jou en wie je in puurtste vorm bent, hierdoor neem je jouw innerlijk licht mee in de incarnatie voor dit leven. Deze nieuwetijds manier van helen brengt je weer in verbinding met je ware zelf, je pure wezen. 

Rebirthing geboorte reis 120 min € 133,- (inclusief kristal)

* De rebirthing geboorte sessie is een intuïtieve sessie waarmee ik als healer mezelf afstem op het groei proces van de ziel, dit betekent dat het kan zijn dat er langere tijd nodig is om deze indrukken te verwerken en of te integreren. Het is belangrijk dat deze reis loopt in bewustzijn ipv het opnieuw herhalen van pijn of trauma. Soms kunnen er 2 sessies voor nodig zijn of eventueel eerst een voorbereiding met een Soul Essence Healing. 

Rebirthing geboorte sessie reserveren

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645