top of page

Rite van de baarmoeder

 

De Munay-Ki inwijding ook wel de Rite van de Baarmoeder/ the Rite of the Womb genoemd, is de 13e inwijding uit de Munay Ki. Deze inwijding is een sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Het is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou, weer wordt aangewakkerd. Jouw creatieve kracht wordt weer omhoog gebracht, en brengt heling aan blokkades die aan jou zijn overgedragen via de vrouwenlijn in jouw familie. Je gevoel van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat weer stromen. Het is een healing, een blessing, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. 

 

Sacred Ceremony

 

Jij mag baden in deze liefdevolle ceremonie waarin jij een op een prachtige innerlijke reis gaat. Je ontvangt in deze groepsreis een persoonlijke zielsreis met een nieuwe geboorte en een inwijding. Dit ritueel kun je jezelf als geschenk geven als een uiting van de liefde voor je eigen vrouw-zijn, je lichaam of als bekrachtiging in een overgangsfase, misschien omdat je een moeilijke periode achter de rug hebt, een scheiding of een miskraam, als je een kinderwens hebt om zo de baarmoeder vrij te maken van oude pijn, of juist geen kinderen krijgt maar dat er iets anders geboren wil worden, voordat je gaat trouwen of omdat je de overgang in bent gegaan. Jouw eigen intentie zal de ceremonie nog krachtiger en dieper maken het is jouw persoonlijke reis. 

13e Munay-Ki rite

 

De rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus los daarvan ontvangen worden.

 

De baarmoeder 

 

Jouw baarmoeder is een prachtig orgaan, het is jouw krachtcentrum waar jouw vrouwelijke kracht plaats vindt. De baarmoeder is niet zomaar een plaats in jouw lichaam, het is verbonden met de galactische baarmoeder, de baarmoeder van onze creatie. Daar zit dus heel veel wijsheid in! Jij mag je weer verbinden met jouw baarmoeder en haar mooie kracht weer te durven voelen. Veel vrouwen voelen alleen de baarmoeder als ze zwanger of ongesteld zijn, maar ze is zo veel meer, ze is er elke dag voor jou, ze bepaalt jouw ritme, jouw cyclus. De kracht van de baarmoeder is de kracht van scheppen, jij kan manifesteren, iets creatiefs, iets nieuws. De cyclus van geboorte is voor jou als vrouw dan ook een beweging die jij maakt je hele leven lang!d Ook zonder baarmoeder is het energetisch veld nog steeds aanwezig en voel je haar energie.  

 

Het vrouwelijke collectief loslaten

 

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

 

Voor wie?

 

Voor iedere vrouw die het spirituele pad loopt met een verlangen nog meer in haar buik en hart te wonen. Ook voor de vrouw die op zoek is naar een diepere verbinding met haar lichaam, haar ziel en moeder aarde.  Voor jonge meisjes mag het na de eerste menstruatie, zwangere vrouwen tot op ongeveer de helft van de zwangerschap, alle volwassen vrouwen met of zonder baarmoeder of cyclus.


Als geregistreerde Womb Keeper geef ik persoonlijke Munay-Ki inwijdingen in groepsverband of in een 1 op 1 sessie. Bekijk dan de agenda voor de aankomende evenementen!

Sacred Ceremony privé:

Rite van de baarmoeder 60 min € 99,-

Sacred Ceremony groepsverband:

Rite van de baarmoeder € 45,- (maximaal 10 vrouwen)

Reserveren Sacred Ceremony

 

bottom of page