top of page

Rite of the Womb

De Rite of the Womb, ook wel de Rite van de Baarmoeder genoemd, is de 13e inwijding uit de Munay Ki. Deze inwijding is een sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Het is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou, weer wordt aangewakkerd. Jouw creatieve kracht wordt weer omhoog gebracht, en brengt heling aan blokkades die aan jou zijn overgedragen via de vrouwenlijn in jouw familie. Je gevoel van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat weer stromen. Het is een healing, een blessing, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. 

 

De ceremonie

 

Een liefdevolle ceremonie van 3 uur waarin iedere vrouw haar eigen innerlijke reis mag maken. Je ontvangt aan het einde van het ritueel de persoonlijke inwijdingen. Dit ritueel kun je jezelf als geschenk geven als een uiting van de liefde voor je eigen vrouw-zijn, je lichaam of als bekrachtiging in een overgangsfase, misschien omdat je een moeilijke periode achter de rug hebt, een scheiding of een miskraam, als je een kinderwens hebt om zo de baarmoeder vrij te maken van oude pijn, of juist geen kinderen krijgt maar dat er iets anders geboren wil worden, voordat je gaat trouwen of omdat je de overgang in bent gegaan. Jouw eigen intentie zal de ceremonie nog krachtiger en dieper maken het is jouw persoonlijke reis. Deze ceremonie geef ik in een kleine groep vrouwen of in een privé sessie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13e Munay-Ki rite

 

De rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus los daarvan ontvangen worden.

 

De baarmoeder 

 

Jouw baarmoeder is een prachtig orgaan, het is jouw krachtcentrum waar jouw vrouwelijke kracht plaats vindt. De baarmoeder is niet zomaar een plaats in jouw lichaam, het is verbonden met de galactische baarmoeder, de baarmoeder van onze creatie. Daar zit dus heel veel wijsheid in! Jij mag je weer verbinden met jouw baarmoeder en haar mooie kracht weer te durven voelen. Veel vrouwen voelen alleen de baarmoeder als ze zwanger zijn of ongesteld zijn, maar ze is zo veel meer, ze is er elke dag voor jou, ze bepaalt jouw ritme, jouw cyclus. De kracht van de baarmoeder is de kracht van scheppen, jij kan manifesteren, iets creatiefs, iets nieuws. De cyclus van iets laten geboren worden is voor jou als vrouw dan ook een beweging die jij maakt door de energie van jouw baarmoeder. Ook zonder baarmoeder is het energetisch veld nog steeds aanwezig en voel je haar energie.  

 

Het vrouwelijke collectief loslaten

 

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

 

Voel jij dat jij deze mooie inwijding wilt ontvangen? Je bent helemaal welkom in een groepsceremonie of in een privé setting, de ceremonie is altijd even krachtig, warm en liefdevol.

Duur groepsceremonie 3 uur, kosten zijn p.p €45,- 

 

Interesse?

Heb je interesse stuur dan mij jouw voorkeur/wensen via een mail naar info@vrouwenintuitie.com. ik neem dan contact met je op en stuur je de gegevens om te reserveren. Nadat je hebt gereserveerd ontvang je van mij nog een e-mail ter voorbereiding op de rite. Hierin staat ook de voorbereiding van de ceremonie en wat je mee mag brengen.

Bekijk de agenda voor de aankomende datum.

divine feminine retreat.JPG
rite of the womb.jpeg
bottom of page