Sessies

In de Zielsheling sessie stem ik mijzelf op jou af en maak ik verbinding met jouw energie, ziel en hoger zelf. Je kan een vraag inbrengen of een thema, vanuit hier ontstaat de reading en healing.

 

Lees meer... 

1,5 uur € 99,-

Met klank en kristallen ontvang je een healing die afgestemd is op jouw ziel. Een klank bad waarin jij mag ontvangen en rusten. Je komt in een nieuwe frequentie waarin het oude los gelaten kan worden.

Lees meer...

1,5 uur € 111,-

In deze zachte healing sessie kijken we naar jouw vrouwelijke ziel, lichaam, intuïtie en zelfliefde. Je ontvangt een Blessing en healing voor de baarmoeder en jouw cyclus en je intuïtieve vermogens. 

Lees meer...

 

1,5 uur € 99,-

In een liefdevolle en veilige omgeving begeleid ik jou naar de baarmoeder en geboorte ervaring. Er kan healing ontstaan op de baarmoedertijd of op jouw incarnatie. Een koesterende en zachte sessie.

Lees meer...

2 uur € 133,-

Gaia verbinding sessie

In zuivere begeleiding zal ik met mijn helder voelen waarnemen wat er in jouw aura en aarding stagneert, hierop ontvang je de healing en wordt je bewust van jouw blokkade's die hiermee verbonden zijn. 

Lees meer...

1,5 uur € 99,-

Voel je dat je meer nodig hebt dan 1 sessie? Er zijn 2 trajecten die ik met korting aanbied, Heel je vrouw zijn en Heel je ziel traject. Beide trajecten zijn afgestemd op jouw thema's die we in het begin van jouw traject gaan ontvangen. 

Lees meer...

€ 388,- / 399,-

Contact

Heb je een vraag of wil je een sessie reserveren? Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

  • Facebook
Verzonden