Contact

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Tel: +316 39211620

  • Facebook
  • Instagram

- Privacy verklaring

- Klachtenregeling

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645

Soul Essence Healing

1 op 1 sessie

Healing voor de sensitieve nieuwstijdsvrouw.

Je zielsessentie, je kern lijkt veel op een engel, subtiel en fijngevoelig. Nu is het alleen zo dat we in de maatschappij van tegenwoordig deze energie niet zo goed kunnen uitdragen omdat de focus ligt op weten en doen. Voor veel (hoog) sensitieve zielen is dit dan vaak ook een uitdaging. Hoe kun je echt helemaal jezelf worden en met je fijngevoeligheid en liefde bijdragen aan het leven hier op aarde? 

 

Als je je aanpast aan de maatschappij zonder echt jezelf te zijn dan verlies je jouw eigen kleur, je ziel raakt onderweg verloren. Jouw ziel bevat namelijk de noten, tonen en kleuren voor hoe je leven zich prachtig kan ontvouwen. Zo is ook jouw gezondheid een balans van energetische harmonie tussen de blauwdruk van je ziel en hoe je je dagelijks leven leeft en er uiting aan geeft. Als energie, emoties, gevoelens en gedachten niet meer goed stromen dan is er ergens een blokkade of stagnatie. Je verliest jouw noten, tonen en kleuren. Overprikkeling door de maatschappij of angst om diep in het lichaam te incarneren met de ziel kan ervoor zorgen dat je de essentie van de ziel, de engel in jou nog niet goed kunt waarnemen. 

Een healing sessie waar jouw ziel zich steeds meer opent, zachtheid en multidimensionale verbinding

Je maakt met de healingen weer een verbinding met meerdere lagen van jezelf. Na meerdere sessies zul je gaan merken dat je dichter bij je innerlijke stem komt, een herkenning in jezelf wie je bent en wat jouw missie is. De sessies geven je bewustzijn in je patronen van onveiligheid, trauma's en overtuigingen in jezelf die je weg naar liefde en heelheid blokkeren. Ook krijg je meer bewustzijn in jouw fysieke lichaam en hoe je daar mee verbonden bent. Als vanzelf komen er lagen omhoog die geheeld mogen worden en klaar zijn om los gelaten te worden zodat er meer ruimte komt voor de weg naar wie je werkelijk bent.

Als subtiele fijngevoelige heler stem ik mijzelf af en maak ik verbinding met jouw ziel, aura, blauwdruk, gidsen en beschermers. Mijn veld voelt de energiepatronen en blokkades. Als kanaal voor de bron stem ik mij af op jouw essentie en ontvang boodschappen, heling en werk ik samen met verschillende dimensies. De overdracht gaat via mijn stem  (tonen, light Language), handen of doormiddel van het gebruik van de samenwerking met edelstenen en klankschalen. Ook kan de sessie bestaan uit energiewerk waarin er begeleidend een sjamanistische manier van reizen wordt gebruikt .

Healings technieken die kunnen ingezet worden zijn o.a:

- Helen van het innerlijk kind

- Loskoppelen beperkende banden/koorden

- Aarde verbinding herstellen

- Healing op de blauwdruk

- Kristal essentie healing

- Contracten en lagere trilling zielsafspraken ontbinden

- Vader/moeder patronen helen

- Baarmoeder healing

- Geboorte reis

- Reiniging en frequentie verhoging

- Soul Essence Coaching

- Hoog sensitief Coaching 

 

Soul Essence Healing sessie

Tijdsduur: 1.5 uur

Jouw investering: € 99,-

Voelt een eenmalige sessie niet voldoende en wil je meer ondersteuning of transformatie?

Privé sessie pakket: 4 sessies voor € 333-  ipv € 396,- je ontvangt dan een korting van €64,-.
(de 4 sessies zijn 1 jaar geldig)