Soul Essence healing 

Je zielsessentie, je kern lijkt veel op een engel, subtiel en fijngevoelig. Nu is het alleen zo dat we in de maatschappij van tegenwoordig deze energie niet zo goed kunnen uitdragen omdat de focus ligt op weten en doen. Voor veel (hoog) sensitieve zielen is dit dan vaak ook een uitdaging. Hoe kun je echt helemaal jezelf worden en met je fijngevoeligheid en liefde bijdragen aan het leven hier op aarde? 

Als je je aanpast aan de maatschappij zonder echt jezelf te zijn dan verlies je jouw eigen kleur, je ziel raakt onderweg verloren. Jouw ziel bevat namelijk de noten, tonen en kleuren voor hoe je leven zich prachtig kan ontvouwen. Zo is ook jouw gezondheid een balans van energetische harmonie tussen de blauwdruk van je ziel en hoe je je dagelijks leven leeft en er uiting aan geeft. Als energie, emoties, gevoelens en gedachten niet meer goed stromen dan is er ergens een blokkade of stagnatie. Je verliest jouw noten, tonen en kleuren. Overprikkeling door de maatschappij of angst om in je lichaam te zijn kan ervoor zorgen dat je de essentie van de ziel, de engel in jou nog niet goed kunt waarnemen. 

In zachtheid herinner jij weer wie je bent​

Je gaat langzaam weer een verbinding met meerdere lagen van jezelf aan. Na meerdere sessies zul je gaan merken dat je dichter bij je innerlijke komt, een herkenning in jezelf wie je bent en wat jouw eigen unieke energie is. De sessies geven je bewustzijn in je patronen en overtuigingen in jezelf die je weg naar liefde en heelheid blokkeren. Ook krijg je meer bewustzijn in de verbinding met je fysieke lichaam en hoe je daar mee verbonden bent. Als vanzelf komen er lagen omhoog die geheeld mogen worden en klaar zijn om los gelaten te worden zodat er meer ruimte komt voor de weg naar wie je werkelijk bent.

Als subtiele fijngevoelige heler stem ik mijzelf af en maak ik verbinding met jouw ziel, aura, blauwdruk, gidsen en beschermers. Als kanaal voor de bron stem ik mij af op jouw essentie en ontvang boodschappen, heling en werk ik samen met verschillende dimensies. De overdracht gaat via mijn stem  (tonen, light Language), handen of doormiddel van het gebruik van de samenwerking met edelstenen en klankschalen. Ook kan de sessie bestaan uit energiewerk waarin er begeleidend een sjamanistische manier van reizen wordt gebruikt .

Thema's waar een sessie op geboekt kan worden:

Innerlijk kind onveiligheid en trauma, onrust en niet goed geaard zijn, vermoeidheid, overprikkelt, bevriezing van het gevoelsleven, vrijmaken van beperkende banden/koorden voor eigen kracht, healing op de vrouwenlijn, contracten en lagere trilling zielsafspraken ontbinden om de eigen missie te vinden, innerlijke kracht activeren, inzichten in de familielijn, niet eigen energie loslaten, aurareiniging en frequentie verhoging, meer verbinding krijgen met de eigen levensenergie en goddelijke taak in het leven. 

Een Soul Essence healing of sessie duurt 90 min en kost €99,-

Je kan mij altijd bellen of mailen om te bespreken wat je wensen zijn en waar je naar wilt kijken. In overleg kunnen we kijken wat het beste op dit moment bij je past. 

Boek een sessie

 

Testimonials 

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam voor een healing, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. Het heeft me erg goed gedaan.

In een sessie hebben we gekeken naar mijn tijd in de buik van mijn moeder. Dat dat het begin was van me onveilig voelen. Dat was een eyeopener. Ik heb jou ervaren als een hele lieve empatische en spirituele vrouw die met veel bezieling lesgeeft en werkt.

In verbinding?

Vul hieronder je email in en je bent in verbinding! Je ontvangt daarbij ook een fijne magische moeder aarde meditatie voor rust en verbinding met de natuurwezens.

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje of bel mij

06 39211620

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645