Spiritueel ontwaken

Wil jij jouw innerlijke licht laten schijnen? Je thuis in jezelf voelen? Weten wie je diep van binnen bent?

 

Er komt een tijd dat we wakker worden uit onze stagnatie en de onrustige geest. De ziel roept ons om dieper te kijken en het hart te openen. Weer in verbinding komen met onze eigen energie en de ziel. Het leven wordt magisch als we de reis naar ons ware zelf maken. Langzaam opent er een nieuwe dimensie en bewustzijn in het leven van alledag. Ontwaken is je weer herinneren wie je werkelijk bent! Juist in de tijd van nu is het nodig om je verbonden te voelen met de spirituele wereld en jouw verbinding met moeder aarde.

Heel je vrouwelijke ziel, water ritueel

Chakra awareness reis online (binnenkort)

Verdiep je moeder aarde verbinding (meer info volgt)

De magie van de Yule nachten 21 dec/1 jan

 
 

Testimonials

Jij hebt me in verschillende cursussen en trajecten die ik bij je gevolgd heb zoveel licht laten voelen en zien. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat je mij gegeven hebt met jouw wijsheid, liefdevolle licht en zachtheid. Dankzij jou heb ik mezelf op een diepere laag weer gevonden en voel ik dat mijn licht mag stralen. Je hebt en weet me nog steeds diep te raken met "gewoon" jou zijn, een echte inspiratiebron ben je voor mij.

Tijdens de healing worden er zoveel rake dingen benoemd en met zoveel voelbare liefde en rust begeleid je de sessie! Zelf merk ik dat ik me weer opgeladen voel met energie. Je hebt me erg geïnspireerd en geraakt als vrouw met al je kennis, energie en persoonlijkheid!

Deelname aan de chakra awareness cursus heeft mij bewustwording van mijn eigen ik gebracht, dit was het begin van mijn mooie reis op ontdekking naar mezelf. Ik ervaar Odith als een ontzettende lieve warme en zorgzame vrouw. Heel erg blij dat ze op mijn pad gekomen is.

Toen ik me inschreef voor een cursus bij jou voelde ik me ontzettend 'kwijt'. Wat dat precies inhield wist ik nog niet. Ik voelde vooral  een grote onvrede over de wereld en mijn plek daarin. Jij hebt me laten zien dat mijn zachtheid geen zwakte is,  zoals me altijd werd verteld, maar juist een kracht kan zijn. Ik kwam thuis. In mijn lijf, maar later ook steeds dieper, thuis in mijn kern. In mijn licht.

Ik ben bij jou begonnen een paar jaar geleden, wat me weer terugbracht bij mezelf, ik ontdekte weer wie ik was en wat ik waard ben. De manier waarop jij les gaf is een gave. Zo mooi zuiver, liefdevol en betrokken en helemaal op jou unieke manier. Recht vanuit het hart.

In verbinding?

Vul hieronder je email in en je bent in verbinding! Je ontvangt daarbij ook een fijne magische moeder aarde meditatie voor rust en verbinding met de natuurwezens.

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje of bel mij

06 39211620

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645