Image by Color Crescent

Spiritueel ontwaken

Leer werken met je energie, heel wat verloren is en haal je licht weer op. Cursussen, rituelen en online healing gericht op het ontwaken van wie jij in je puurste en zuiverste vorm bent. Voel wat op dit moment met jou resoneert, laat het naar je toe komen. Het leven wordt magisch als we de reis naar ons ware zelf maken en onze innerlijke schoonheid ophalen. Ontwaken is je weer herinneren wie je werkelijk bent! 

Online Transmissies:

- Eenheidsliefdesveld, haal je liefde en schoonheid op, duur 21:41

- Kanaal van licht, bescherming met de Ankh, duur 22:22

- Laat onveiligheid los uit jouw systeem met Maria, duur 23:32

Online Rituelen

Nog even geduld er komt een mooi ritueel aan!

Cursussen en retraite op locatie

Meer info volgt. 

Vrouw en Intuïtie retraite

Testimonials

De cursus was genieten met de rituelen, creativiteit en bewustwording van de chakra’s. Het heeft me veel gebracht! Als zuiver kanaal zet Odith een veilige, liefdevolle energie neer, waarbij ik me op mijn gemak voelde.  Dank je wel lieve Odith! Je bent een prachtige aarde engel! 

Toen ik me inschreef voor een cursus voelde ik me ontzettend 'kwijt'. Wat dat precies inhield wist ik nog niet. Ik voelde vooral  een grote onvrede over de wereld en mijn plek daarin. Jij heb me laten zien dat mijn zachtheid geen zwakte is,  zoals me altijd werd verteld, maar juist een kracht kan zijn. Ik kwam thuis. In mijn lijf, maar later ook steeds dieper, thuis in mijn kern. In mijn licht.

Odith is een mooi mens en werkt met zuivere energie uit de goddelijke bron. Ik heb veel van haar mogen leren over mezelf. Dank je wel hiervoor kanjer! 

Jij hebt me in verschillende cursussen en trajecten die ik bij je gevolgd heb zoveel licht laten voelen en zien. Dankzij jou heb ik mezelf op een diepere laag weer gevonden en voel ik dat mijn licht mag stralen.