top of page

Testimonials

Tijdens de healing worden er zoveel rake dingen benoemd en met zoveel voelbare liefde en rust begeleid je de sessie! Zelf merk ik dat ik me weer opgeladen voel met energie. Je hebt me erg geïnspireerd en geraakt als vrouw met al je kennis, energie en persoonlijkheid!

 

De healing heeft veel bij me losgemaakt waarvan ik voelde dat dit nodig was en dit werkt na. Ik merk dat ik mijn hart meer openstel en dat ik oude overtuigingen los kan laten, ook sta ik meer in contact met mijn gevoel en kan hierop vertrouwen. Ik heb Odith ervaren als een heel fijn, zacht persoon, oordeel loos en open. Je voelt deze energie meteen als je binnenstapt in haar prachtige en rustgevende praktijk.

Jij hebt me in verschillende cursussen en trajecten die ik bij je gevolgd heb zoveel licht laten voelen en zien. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat je mij gegeven hebt met jouw wijsheid, liefdevolle licht en zachtheid. Dankzij jou heb ik mezelf op een diepere laag weer gevonden en voel ik dat mijn licht mag stralen. Je hebt en weet me nog steeds diep te raken met "gewoon" jou zijn, een echte inspiratiebron ben je voor mij.

 

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam voor een healing, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Als zuiver kanaal zet Odith een veilige, liefdevolle energie neer, waarbij ik me op mijn gemak voelde. De cursus was genieten met de rituelen, creativiteit en bewustwording van de chakra’s. Ik heb me nog meer per chakra kunnen verbinden en ook heel fijn om dit samen in een vrouwencirkel te kunnen beleven. Het heeft me veel gebracht! Dank je wel lieve Odith! Je bent een prachtige aarde engel!

Deelname aan de chakra awareness cursus heeft mij bewustwording van mijn eigen ik gebracht, dit was het begin van mijn mooie reis op ontdekking naar mezelf. Ik ervaar Odith als een ontzettende lieve warme en zorgzame vrouw. Heel erg blij dat ze op mijn pad gekomen is.

Ik ben bij jou begonnen een paar jaar geleden, wat me weer terugbracht bij mezelf, ik ontdekte weer wie ik was en wat ik waard ben. De manier waarop jij les gaf is een gave. Zo mooi zuiver, liefdevol en betrokken en helemaal op jou unieke manier. Recht vanuit het hart.

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. Het heeft me erg goed gedaan.

Toen ik me inschreef voor een cursus bij jou voelde ik me ontzettend 'kwijt'. Wat dat precies inhield wist ik nog niet. Ik voelde vooral  een grote onvrede over de wereld en mijn plek daarin. Jij hebt me laten zien dat mijn zachtheid geen zwakte is,  zoals me altijd werd verteld, maar juist een kracht kan zijn. Ik kwam thuis. In mijn lijf, maar later ook steeds dieper, thuis in mijn kern. In mijn licht.

De sessies brachten mij meer in verbinding met de vrouw in mij. Warmte in mijn buik. Aandacht voor het spirituele, meer dan ik in het dagelijkse leven toe laat of eigenlijk weer vergeet door het yange zijn in onze maatschappij. De yang energie was te veel in mij aanwezig en door de behandeling is er meer aandacht gekomen voor de yin energie. Het vrouwelijke,  de rust nemen.

In een sessie hebben we gekeken naar mijn tijd in de buik van mijn moeder. Dat dat het begin was van me onveilig voelen. Dat was een eyeopener. Ik heb jou ervaren als een hele lieve empatische en spirituele vrouw die met veel bezieling lesgeeft en werkt.

Odith is een mooi mens en werkt met zuivere energie uit de goddelijke bron. Ik heb veel van haar mogen leren over mezelf. Dank je wel hiervoor kanjer!

bottom of page