Contact

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Tel: +316 39211620

  • Facebook
  • Instagram

- Privacy verklaring

- Klachtenregeling

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645

De nieuwe aarde open je en herinner je. 

 Vul je cellen dagelijks met licht en liefde, verhoog zo je frequentie en blijf vertrouwen hebben, ga op reis naar je lichaam en de verbinding met je zielsessentie. Voel je beschermd en veilig. Luister naar je hart en stop even met alle afleiding maar keer naar binnen. 

Code's en lichttaal transmissie meditatie

Om mee te gaan met deze mooie nieuwe energie van 2020 is deze transmissie om je te begeleiden naar de energie die we het komende jaar in gaan. Met deze geleide meditatie wordt je in rust naar je innerlijke kern de I AM aanwezigheid gebracht waarna er een afstemming doorgegeven wordt middels toning en licht taal voor de codes van de energie van 2020. De afbeelding bij deze transmissie is een schildering met de gebruikte kleurfrequenties van de Roze Elohim straal (liefde, zelfwaardering, tolerantie, samenzijn, overgave), de Gouden Elohim straal (mannelijk principe, scheppingskracht, rijkdom, moed, zelfvertrouwen) en de Zilveren Elohim straal (vrouwelijk principe, opnieuw beginnen, kracht van het verborgene, levensritme, emotionele wijsheid, fijngevoeligheid). Edelstenen die bij deze transmissie mee stromen zijn de Blauwe Aragoniet en Maria glas.

Een persoonlijke boodschap voor de vrouw

Geloof jij in de vrouwelijke kracht van je intuïtie, gevoel en van het 'niet' weten? Een kleine activatie van de liefde en de oneindigheid wonende in je hart. 

5e dimensie aarding. 

In deze zachte meditatie mag jij heel rustig bij jezelf komen en vanuit je hart verbinding maken met moeder aarde. Je haalt met deze meditatie de codes uit Lemuria op en verbind ze zo met je eigen systeem. Vanuit je centrum sta jij als een kanaal van licht op moeder aarde.