Water Blessing Ceremonie

Heb jij er behoefte aan om het oude jaar helemaal van je af te wassen? Heb je een moeilijk of intens jaar achter de rug? Is het tijd dat je in 2022 echt voor jezelf gaat kiezen? Dat je kiest voor zelfliefde? Voel je dat je klaar bent om oude overtuigingen en patronen nu echt te doorbreken die je nu nog vasthouden in de 3e dimensie? Klaar om uit de zwaarte en het zoeken te stappen naar een nieuwe lichtere tijdlijn? Klaar om op te stijgen vanuit een krachtige basis in jezelf naar de 5e dimensie van vreugde, liefde en verbinding? Stap dan in het bootje van liefde met een prachtig overgangsritueel! En wie weet bereid je het pad voor om samen te gaan komen met je tweelingziel. Divine union💖. 

 

We gaan het nieuwe jaar naar een meestergetal 22! 2 staat voor het vrouwelijke, voelen, verbinding, stroming , seksualiteit en creativiteit. Relatie en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf. En wat zijn er veel 2’en in het nieuwe jaar! Opgeteld een 6 jaar. In de numerologie wordt nummer 6 beschouwd als een vrouwelijk nummer en staat voor gezin, financiën en de balans tussen je liefdesleven en carrière. Dit nummer is gerelateerd aan de planeet Venus en Maagd sterrenbeeld. De tarotkaart met betrekking tot nummer 6 is The Lovers. Dit nummer wordt ook beschouwd als het moedernummer. Heel veel vrouwelijke energie dus in het nieuwe jaar. Wow!

 

Omdat dit nieuwe jaar zo bijzonder is kunnen we onszelf extra voorbereiden over deze drempel. En daarom heb ik een mooie avond op het programma staan voor de vrouw die voelt dat ze het nieuwe jaar met stroming en liefde in wil gaan. Namelijk een Water blessing ceremonie oud en nieuw!

 

Ga jij mee op dit overgangsritueel waar we samen komen in een liefdevolle vrouwencirkel met het element water en liefde? We gaan een prachtig ritueel doen voor clearing en transformatie met smudgen, water, zingen, sharing, creatie en mediteren. We wandelen in het donker over het ‘liefdeslaantje’ in Beek en Donk onder de begeleiding van mijn drum, zang en de spirits. Onderweg genieten we van het magische avond water en zetten een liefdesbootje van bloemen en kaarsjes uit waarmee we onze wens en koers uitzetten. Blessings zullen je toekomen in het nieuwe jaar! 

 

De ceremonie begint bij mij thuis en vanuit hier wandelen we zo het natuurgebied in. We starten de avond om 20:00 en sluiten af om middernacht 22:00 waarna we de cirkel nog open houden voor creatieve expressie en of zang. Een intuïtieve avond, laat je verrassen. 

 

Jouw deelname bedraagt natuurlijk heel symbolisch €22,-