Water ritueel

Water Ritueel.jpeg

Een liefdevol water ritueel voor het helen van je vrouwelijke ziel. Tijdens dit ritueel maak je gebruik van speciale samengestelde biologische kruiden voor heling op de baarmoeder. Met veel liefde is dit liefdevol ritueel na jaren van zelfreiniging eindelijk geboren! Mijn eerste herinnering met een water ritueel heeft zoveel indruk gemaakt en vele wonden en oude pijn doen oplossen. Dit gun ik iedere vrouw en wat is het mooi om dit in je eigen veilige ruimte te kunnen doen. Rituelen laten je de verbondenheid met het leven voelen, de liefde van aandacht en schoonheid. Het laat je het licht zien van moeder aarde en hoe jij hier dieper mee in relatie kan zijn. Je verbinden met water is een prachtige en krachtige heling. Het is niet alleen water wat we met dit ritueel eren maar ook het water van moeder aarde. Jij bent voor 80% water net zoals moeder aarde! Onze emoties zijn verbonden met het water element in ons lichaam. Het laat ons stromen en mee bewegen. Maar als we vasthouden of tegen kracht geven aan het leven dan ontstaat er stagnatie. We kunnen onze buik dan minder goed voelen en dit brengt onrust en vermoeidheid tot gevolg. 

 

Dit prachtige en liefdevolle ritueel laat jou de kracht van water en de kruiden van moeder aarde voelen. Je kan in eigen kracht weer beweging brengen in jouw buik waar je misschien soms zoveel angsten of afkeer bij kunt voelen. Gun het jezelf om zo in schoonheid, aandacht en liefde met het leven en jouw buik samen te zijn! Dit water ritueel is om jouw baarmoeder te schonen van pijn, verdriet, stagnatie, oude wonden en of vasthouden aan vorige levens als gewonde vrouw. Ook eer je de vrouwen lijn, de vrouwen die jou voor zijn gegaan. Laat ook hun patronen en wonden uit jouw baarmoeder wegstromen en voel je vrij. Na dit ritueel stap je in een nieuwe tijdlijn waarin jij jouw licht ophaalt. Heel jezelf op een hele liefdevolle en zachte manier. 

Het water ritueel bestaat uit een begeleide meditatie met muziek van 33 minuten waarin jij naar een veilige afstemming wordt gebracht met de elementen en de engelen. Tijdens het water ritueel mag jij gaan ontspannen en genieten van de mooie muziek in verbinding met de kracht van de helende kruiden en het water. Telkens als je dit water ritueel opnieuw in gaat heel je jezelf op een nieuwe laag. 

Dit water ritueel is voor jou als:

- je op een zachte manier oude pijn wil loslaten

- jouw baarmoeder wilt gaan helen van oude stagnatie

- dichter in verbinding met je lichaam en emoties wil komen

- de schoonheid van jouw vrouw zijn wil omarmen

- het verdriet van een miskraam wil gaan helen

- je zwanger wilt worden en jouw baarmoeder wilt voorbereiden op de komst van het nieuwe zieltje

- veel angst voelt als je naar jouw buik centrum gaat

- je jouw cyclus weer in harmonie wilt brengen

- jouw eigen baarmoeder periode wilt helen

- voelt dat je toe bent aan diepere reiniging

- je wilt verbinden met jouw vrouwelijke energie

- je frequentie wilt verhogen

- je meer liefde voor je zelf wilt voelen

- je verbonden wilt voelen met rituelen en de spirituele kant van het leven

Inhoud van het water ritueel

- 4 dagen begeleiding met meditatie voor het water ritueel.

- Speciale samengestelde biologische kruiden voor het kruidenbad.

- Salie bosje.

- Palo Santo stokjes.

- Himalaya zout.

- Schelp.

- Frequentie aura spray 'Maan Engel' 30 ml.

Wil je ondersteuning en verder op het helen van jouw vrouwelijke ziel? Als je kiest voor het traject 'Heel je vrouw zijn' dan krijg je voor dit pakket 10% korting op het Water Ritueel en is deze onderdeel van jouw mooi reis. Voor meer info lees dan hier verder over het traject 'Heel je vrouw zijn'. 

fullsizeoutput_144b.jpeg

Water Ritueel, Kruidenbad

Heel je vrouwelijke ziel

Een helend en liefdevol ritueel om het oude los te laten, de baarmoeder vrij te maken en je innerlijke kracht weer op te halen. Een 4 daagse ritueel met helende kruiden van moeder aarde en de liefdevolle begeleiding van de moedergodinnen Kwan Yin, Maria, Maria Magdalena en Isis. Ervaar de kracht van het vrouwelijke, het water en de liefdevolle kruiden met dit bijzondere ritueel. Je gaat op een innerlijke reis met 4 begeleide meditaties en ontvangt het Water Ritueel pakket ter ondersteuning.

Lees meer...

zelfliefde.jpeg

Vleugels van Liefde, Ritueel

Heel je vrouwelijke ziel

Een helend en liefdevol ritueel om je hart te helen, het oude los te laten en je pure schoonheid weer op te halen. Met deze transmissies ga je op een helende reis met de rozenkwarts. Helen van het verleden, vergeving en de muurtjes rondom jouw hart te laten smelten in een veilige bedding van onvoorwaardelijke liefde.

Lees meer...