top of page

Womb Blessing® 

De Womb Blessing® ofwel Baarmoeder Zegening is een diep en krachtig ontwaken op het pad van jou als vrouw. Deze zegening brengt een diepe transformatie, genezing en ontwaken met het goddelijke vrouwelijke. Een persoonlijke Womb Blessing® Baarmoeder Zegening is gericht op de specifieke behoeften van jouw lichaam en persoonlijke levensfasen. Het is een prachtig persoonlijke relatie met het Goddelijke Vrouwelijke en een samensmelting met haar energie. Het opent je dieper voor het Goddelijke Vrouwelijke in jezelf, verhoogt je vibratie, en transformeert geblokkeerde of slapende aspecten van de vier vrouwelijke archetypische energie die in jou aanwezig zijn.

Je ontwaakt in je authentieke vrouwelijke natuur en voelt je meer verbonden met de aarde en je lichaam. Elke Womb Blessing®bouwt voort op de vorige Womb Blessing® het is telkens een nieuwe geboorte in jezelf. De Womb Blessing®helpt jou als vrouw met of zonder een baarmoeder of cyclus om te groeien in zelfacceptatie, zelfliefde en empowerment. Het helpt je om de schoonheid van je authentieke vrouwelijkheid tot uitdrukking te brengen en het pad te lopen van je vrouwelijke ziel.

Wat deze sessie jou brengt:

- diepe genezing voor je vrouwelijke energieën en jouw cyclus
- ontwaakt, activeert en geneest de drie belangrijkste energiecentra’s in de vrouw
- harmonie en balans in de vier vrouwelijke energieën om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel evenwicht en harmonie te creëren binnen jouw menstruatiecyclus

- de zegening brengt je op een krachtig en persoonlijk pad van ontwaken tot je authentieke vrouwelijkheid om de volledige kracht, schoonheid, liefde, creativiteit en seksualiteit van de vrouw die in je ligt te omarmen en tot uitdrukking te brengen.
- geneest de diepe patronen van de voorouders en je verleden

- een nieuwe manier van leven en empowerment van wie jij bent als vrouw 
- aard en centreert je dieper in de aarde en in jouw relatie met je fysieke lichaam

- een liefdevolle manier om je energieën te herstellen en weer 'jezelf' te worden
- een pad van vrouwelijke persoonlijke ontwikkeling, dat je tot je volledige potentieel als vrouw maakt
- een pad van spirituele ontwikkeling, je bewustzijn openen voor het Goddelijke Vrouwelijke en je natuurlijke spiritualiteit in je leven brengen

 

De Womb Blessing® kan ook worden ontvangen als:

- een overgangsritueel / viering van de eerste menstruatie
- een overgangsritueel voor de menopauze, het huwelijk, moeder worden, of voor echtscheiding, verdriet en verlies
- een viering van alles wat het betekent om vrouwelijk te zijn
- een samensmelting van onze vrouwelijke natuur met het Goddelijke Vrouwelijke

 

Voor wie?

 

Voor iedere vrouw die het spirituele pad loopt met een verlangen nog meer in haar buik en hart te wonen. Ook voor de vrouw die op zoek is naar een diepere verbinding met haar lichaam haar ziel en moeder aarde.  Voor jonge meisjes mag het na de eerste menstruatie, zwangere vrouwen tot op ongeveer de helft van de zwangerschap, alle volwassen vrouwen met of zonder baarmoeder of cyclus.


Als gecertificeerde  Moon Mother®1  geef ik persoonlijke Womb Blessings®  en Womb Healingen in een 1 op 1 sessie. 

Sacred Ceremony:

Womb Blessing & Healing 90 min € 133,-

Vervolg sessie:

Womb Healing 60 min € 99,-

Reserveren Sacred Ceremony Womb Blessing en Healing

Testimonials

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam voor een healing, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 

 

bottom of page