Contact

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Tel: +316 39211620

  • Facebook
  • Instagram

- Privacy verklaring

- Klachtenregeling

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645

Womb Ceremonie

De baarmoeder is geen plek voor angst en pijn, maar een plek voor creatie en geboorte van nieuw leven.

Healing met de Womb Ceremonie

 

Om als vrouw in je ware kracht en pure liefde te gaan staan is het nodig dat je écht wordt, verlicht in je buik en hart. De baarmoeder is een plek van Creatie en Geboorte van leven, jouw kracht centrum! Met deze Womb Ceremonie wordt je begeleid samen met andere vrouwen in een warme bedding van liefde en licht. Het is een zachte manier van helen waar we ons richten op het helen van de vrouwelijke energie, The Divine Feminine. We helen thema's in onszelf die op dit moment omhoog komen in het collectief van de vrouw. Om mee te gaan met de verandering op moeder aarde is het nodig dat we ook zelf mee gaan met reinigen en verhogen van onze frequentie. Het helen van de onderste chakra's is voor de sensitieve vrouw een hele reis. Het heeft namelijk te maken met meer in je lichaam komen en echt je Zelf gaan aarden. Thuis komen in je hart en buik met alles wat er in jou voelbaar is en gezien mag worden. Door deze heling en innerlijke reiniging kun je als ziel verder op je pad naar heelheid. De maatschappij en de tijd waarin we leven vraagt om verandering, bewustzijn en transformatie. 

 

Womb Ceremonie voor innerlijke groei

In deze liefdevolle ceremonie ontvang je heling en inwijdingen voor je vrouwelijke ziel, the divine feminine. Deze avond is helemaal voor jou om te zijn in je buik in zachtheid, veiligheid en geborgenheid. Een geschenk aan jezelf. Om zo diep met jezelf te verbinden vraagt om veiligheid en respect. Deze zal voelbaar zijn in de cirkel vrouwen door het liefdesveld wat neergezet wordt. We worden gedragen door moeder aarde en beschermd door een veld van liefde en licht. Alles vindt plaats in een veilige bedding. De ceremonie zal dan ook in een kleine groep van maximaal 6 vrouwen worden gegeven. 

 
Waarom de vrouwelijke ziel helen?

 

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit dit of vorige levens met je mee. Veel vrouwen zijn hierdoor het bewuste contact met het pure vrouwelijke kwijtgeraakt. Door deze herinneringen in het vrouwelijke kan het zijn dat het vrouwelijke, diepe buikgevoel onveilig aanvoelt. Om spiritueel te groeien naar meer licht en liefde is het nodig om ons te reinigen en oude pijn, vast houden aan het verleden, overtuigingen, familie karma, voorouder patronen los te gaan laten. Daarbij als jij jezelf heelt, heel je ook een stukje van het collectief en moeder aarde. Zo binnen, zo buiten.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze ceremonie:

- openingsritueel, tempel van licht en bescherming

- sharing cirkel en activatie met het thema van de avond

- rituelen

- verschillende inwijdingen, initiaties en heling voor het vrouwelijke thema

- begeleidende meditatie voor het baarmoeder ritueel

- per thema kan er een energetische oefening/healing gedaan worden voor clearing

- begeleiding met klank en/of sjamanendrum tijdens de ceremonie

 

Tijdstip: 19:00 / 22:00
Investering voor jezelf: € 45,00

Zie agenda voor de aankomende ceremonies.

1/1