Womb Ceremonie

 

Een liefdevolle Womb Ceremonie met Healing en Lichtwerk voor de sensitieve vrouw. Innerlijke groei, bewustzijn en healing mag je ontvangen in deze ceremonie.  Het universele vrouwelijke is in iedere vrouw aanwezig, al bewust aanwezig of nog niet omarmd. Het vrouwelijke in jezelf in balans brengen brengt je dichter bij je hart, intuïtie, jouw innerlijke wereld. Deze ceremonie brengt thema's omhoog die spelen in het collectief van de vrouwelijke energie. Met rituelen en lichtwerk helen we onszelf om meer vrij en liefdevol in het leven te staan. 

Je ontvangt inwijdingen en heling voor je vrouwelijke ziel, gericht op het thema voor de innerlijke groei. Deze avond is helemaal voor jou om te zijn in zachtheid, veiligheid en geborgenheid. Een geschenk aan jezelf. Om zo diep met jezelf te verbinden vraagt om veiligheid en respect. Deze zal voelbaar zijn in de cirkel vrouwen door het liefdesveld wat neergezet wordt. We worden gedragen door moeder aarde en beschermd door een veld van liefde en licht. Alles vindt plaats in een veilige bedding. Thema's die aan bod komen zijn o.a: Zelfliefde, Terug naar de baarmoedertijd, Nieuwe geboorte in je licht kracht, Innerlijk kind en magie, Moeder aarde verbinding, Energiekoorden loslaten, Grenzen en Bescherming, Sexualiteit, Helen van de moederwond, Helen van de vaderwond, Heilig huwelijk en meer. 

 
Waarom de vrouwelijke ziel helen?

 

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit dit of vorige levens met je mee. Veel vrouwen zijn hierdoor het bewuste contact met het pure vrouwelijke kwijtgeraakt. Door deze herinneringen in het vrouwelijke kan het zijn dat het vrouwelijke, diepe buikgevoel onveilig aanvoelt. Om spiritueel te groeien naar meer licht en liefde is het nodig om ons te reinigen en oude pijn, vasthouden aan het verleden, overtuigingen, familie karma, voorouder patronen los te gaan laten. Als jij jezelf heelt, heel je ook een stukje van het collectief en moeder aarde, je draagt dus bij aan de verlichting van het collectief. 

Wat kun je verwachten tijdens deze ceremonie:

- openingsritueel, tempel van licht en bescherming

- sharing cirkel en activatie met het thema van de avond

- rituelen

- verschillende inwijdingen, initiaties en heling voor het vrouwelijke thema

- begeleidende meditatie voor het baarmoeder ritueel

- per thema kan er een energetische oefening/healing gedaan worden voor clearing

- begeleiding met klank en/of sjamanendrum tijdens de ceremonie

 

Je bent vanaf 18:30 welkom, we beginnen de ceremonie om 19:00 tot ongeveer 22:00
De kosten zijn€ 45,00 p.p.

(De ceremonie wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 5 vrouwen.)

Interesse?

Heb je interesse meld je dan aan via de mail info@vrouwenintuitie.com. ik neem dan contact met je op en stuur je de gegevens om te reserveren. Nadat je hebt gereserveerd ontvang je van mij nog een e-mail ter voorbereiding op de ceremonie. Hierin staat ook de voorbereiding van de ceremonie en wat je mee mag brengen.

 

Kijk bij de agenda voor de aankomende ceremonies en de thema's.

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645