top of page
gaia healing.JPG

Womb Healing Ceremonie

 

Het universele vrouwelijke is in iedere vrouw aanwezig, al bewust aanwezig of nog niet omarmd. Het vrouwelijke in jezelf in balans brengen brengt je dichter bij je hart, intuïtie, jouw innerlijke wereld. Deze ceremonie brengt thema's omhoog die spelen in het collectief van de vrouwelijke energie. Met rituelen en lichtwerk helen we onszelf om meer vrij en liefdevol in het leven te staan. 

Je ontvangt heling voor je vrouwelijke ziel, gericht op het thema voor de innerlijke groei. Deze avond is helemaal voor jou om te zijn in zachtheid, veiligheid en geborgenheid. Een geschenk aan jezelf. Om zo diep met jezelf te verbinden vraagt om veiligheid en respect. Deze zal voelbaar zijn in de cirkel vrouwen door het liefdesveld wat neergezet wordt. We worden gedragen door moeder aarde en beschermd door een veld van liefde en licht. 

 

Waarom de vrouwelijke ziel helen?

 

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit dit of vorige levens met je mee. Veel vrouwen zijn hierdoor het bewuste contact met het pure vrouwelijke kwijtgeraakt. Door deze herinneringen in het vrouwelijke kan het zijn dat het vrouwelijke, diepe buikgevoel onveilig aanvoelt. Om spiritueel te groeien naar meer licht en liefde is het nodig om ons te reinigen en oude pijn, vasthouden aan het verleden, overtuigingen, familie karma, voorouder patronen los te gaan laten. Als jij jezelf heelt, heel je ook een stukje van het collectief en moeder aarde, je draagt dus bij aan de verlichting van het collectief. 

Wat kun je verwachten tijdens deze ceremonie:

- openingsritueel, tempel van licht en bescherming

- aardings ritueel om je meer te verbinden met moeder aarde

- sharing cirkel en activatie met het thema van de avond

- begeleide helende meditatie 

- begeleiding met klank en/of sjamanendrum tijdens de ceremonie

- inwijding Rite of the Womb of de Womb Blessing  

- afsluiting met lekkers en thee!

Groepsceremonie Womb Healing 3 uur € 45,-

bottom of page