top of page

Divine Feminine Healing

De vergeten kracht en magie van de vrouw

 

Het vrouwelijke is lang stil gebleven, heeft zich klein gehouden en vooral 'in'gehouden. Veel vrouwen dragen deze wond van het verleden nog in de baarmoeder, het DNA en hun zielenbewustzijn. De vrouw mag weer helemaal tot bloei komen in haar mooie vrouwelijke energie en zich weer herinneren wie ze diep van binnen is! Moeder aarde heeft geheelde vrouwen nodig, onze toekomst, de prachtige sterrenkinderen die gaan komen. 

Het ontwaken van de vrouwelijke essentie

De maatschappij is gericht op de mannelijke energie en mist veelal de vrouwelijke energie en laat ons dus zien hoe de energie van de vrouwelijke ziel daar afwezig is. We zijn vooral gericht op de buitenwereld, het denken, de ratio en macht versus controle. Verbinding met de innerlijke wereld, intuïtie, magie, zachtheid, liefde, overgave en leven vanuit een stromende cyclus kan nog niet helemaal stromen. Maar gelukkig keert langzaam de energie van het goddelijk vrouwelijke weer terug, dit is wat de tijd van nu vraagt aan ons als vrouw! Het is de priesteres, de sjamaan, de mooie koningin energie die jij mag gaan herinneren weer! You are divine sister!

Leven vanuit je sensitieve zijn

 

Soms zijn we zo aan het zoeken buiten onszelf dat we letterlijk ons eigen innerlijk niet meer herkennen. Je bent misschien meer gaan leven vanuit je hoofd, vanuit je analyserende geest, of heb je jezelf juist afgesloten vanuit onveiligheid. De spiegels die jij nodig hebt zijn er bijna niet waardoor je een deel van jouw prachtige essentie deels misschien kwijt bent geraakt. Hoe vaak heb jij misschien wel niet gehoord, gewoon doorgaan, wordt maar eens harder of voel je je wel altijd "to much" omdat je zo veel voelt? Als jij een hoog sensitieve vrouw bent dan kom jij hier iets heel moois brengen. Juist jouw gevoeligheid is onderdeel van de mooie vrouwelijke energie die een verankering nodig heeft op deze planeet.

Je vrouwelijke ziel weer eren

De vrouwelijke ziel is verbonden met jouw cyclus van het leven als vrouw als ook jouw aarding. Iedere maand leef jij jouw eigen ritme, bepaald door jouw baarmoeder, daar waar jouw vrouwelijke essentie leeft. Zelfs als je deze niet meer hebt! Als we niet leven volgens ons ritme en in verbinding met het lichaam en moeder aarde dan komen we verder van onszelf af te staan. Weer in verbinding komen met jouw puurheid, je vrouw-zijn, de kracht van je ziel en het vuur van je harts energie brengt je dichter bij jouw heelheid. Magie, schoonheid, rust en acceptatie openen zich in jou als je thuis komt in je vrouwelijke essentie. 

 
Je plek in de vrouwenlijn toe-eigenen.

 

Om weer thuis te komen in je eigen ware kracht als vrouw is het nodig dat jij je plek in de vrouwenlijn inneemt. Het is als het ware jouw tijd om op je troon te gaan zitten, jezelf op een voetstuk te gaan zetten met alles dat je bent! Het karma van je voorouders niet langer te dragen zodat jij jezelf kunt gaan zijn. Zelfliefde is de eerste stap op dit pad van heelwording. 

Reserveer

Womb Healing sessie 60 min

Womb Blessing en Healing 90 min

 

Testimonials

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Ik voelde dat ik me nog iets meer mocht verbinden met mezelf. Zelfliefde, vertrouwen waar ik naar toe ga. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. Het heeft me erg goed gedaan.

Hella

bottom of page