Womb Healing

De Womb Healing, de Baarmoeder Heling is ontworpen om de effecten van het moderne, hectische en vooral yange energie in het leven van alle dag tegen te gaan. De disbalans en disharmonie die door onszelf, onze relaties en de moderne wereld zijn

gecreëerd, mogen we nu gaan helen en loslaten. 


Tijdens de Womb Healing ontvang je energie in de drie belangrijkste vrouwelijke energiecentra’s, waaronder het baarmoeder energiecentrum, die gevoelens van heelheid, stressverlichting, gecentreerd zijn en veilig voelen heelt en versterkt binnen jouw

vrouwelijkheid. Op een zachte manier worden blokkades opgeruimd die onze archetypische energieën beperken, zodat we een rijkere versie van onze vrouwelijkheid leven. Er komt toegang tot de creativiteit, seksualiteit, intuïtie, helderheid, wijsheid en spiritualiteit die in onze authentieke aard ligt.
 

Hoe ziet een Womb Healing eruit? 


Tijdens de persoonlijke Womb Healing ontvang je zachte en ontspannende heling op specifieke energie centra’s (anders dan het chakra-systeem). Je mag rustig gaan liggen en er wordt alleen bovenop het lichaam gewerkt, desgewenst alleen in de aura.  De energie die ik aan jou doorgeef is de goddelijke vrouwelijke energie, zij helpt bij de hormonale cyclus, het spirituele bewustzijn, genezing van het hart (kwesties van liefde, zorgzaam, geven en ontvangen), fysieke problemen en de emotionele patronen die we meestal rond onze heupen en buik houden. Na het ontvangen mag je in de helende energie nog ontspannen en nagenieten. We drinken aan het einde samen thee en eten iets lekkers. De Womb Healing is een ontspannende en rustgevende sessie.

Wanneer kan ik de healing ontvangen?

 

 • voordat je een persoonlijke Womb Blessing gaat ontvangen

 • om jou te helpen jouw cyclus energieën te versterken, te zuiveren en te harmoniseren  

 • na de persoonlijke Womb Blessing om te helpen bij het integreren van de Womb Blessing
  veranderingen die plaatsvinden

 • tijdens het geboorteproces. 

 • als je het spannend vind om naar je baarmoeder te gaan en op een zachte manier wil gaan
  ontdekken

 • op elk moment dat jij jouw energieën en welzijn wil herstellen

 • als ondersteuning bij de perimenopauze en postmenopauze

 • tijdens de archetypische energieveranderingen die jou transformeren in de fase van de
  ontwikkeling van je vrouwelijke zijn

Wat past bij mij op dit moment? 

 

Als je als vrouw op dit moment veel veranderingen meemaakt, ziek bent of in crisis bent dan is de Womb Healing het beste voor ondersteuning. Een Womb Healing kan zo vaak worden ontvangen als je wilt om je vrouwelijke energieën en welzijn te herstellen.

De Womb Healing: ondersteunt en herstelt je vrouwelijke energieën en welzijn en kan zo vaak worden ontvangen als nodig is. Ook is deze heling een mooie voorbereiding op de Womb Blessing.

 

De Womb Blessing: is transformerend en begint een pad van ontwaken en emotionele reiniging. Na de Womb Blessing wordt geadviseerd om één maand rust te nemen voor het integreren van de vrouweljke energie en reiniging. 


Als gecertificeerde  Moon Mother®  geef ik persoonlijke Womb Blessings® & Womb Healingen in een 1 op 1 sessie. 

Womb Healing 1,5 uur, kosten € 99,-

Reserveren Womb Healing

 

 

Testimonials

De sessies brachten mij meer in verbinding met de vrouw in mij. Warmte in mijn buik. Aandacht voor het spirituele, meer dan ik in het dagelijkse leven toe laat of eigenlijk weer vergeet door het yange zijn in onze maatschappij. Leren voelen van energie en wat energie doet, bijvoorbeeld edelstenen of simpelweg het aansteken van een kaars. 

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Ik voelde dat ik me nog iets meer mocht verbinden met mezelf. Zelfliefde, vertrouwen waar ik naar toe ga. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. Het heeft me erg goed gedaan.

Womb Healing Vrouw en Intuïtie