top of page

Womb Healing

De baarmoeder is een heilige plek en staat direct in verbinding met de kosmos. De baarmoeder is jouw plek in jezelf waar je je thuis voelt en je kunt laten dragen in een veld van liefde. Het is in de diepte van de baarmoeder waar we onze kracht, rust en parels van wijsheid vinden. 

 

 De vergeten kracht en magie van de baarmoeder

 

Het vrouwelijke is lang stil gebleven, heeft zich klein gehouden en vooral 'in'gehouden. Veel vrouwen dragen deze wond van het verleden nog in de baarmoeder, het DNA en hun bewustzijn. De tijd van nu is aangebroken dat het vrouwelijke als een waterval uit moeder aarde omhoog pulseert.

Womb Healing voor verbinding met je diepste zelf

We komen dichter bij onszelf als we dieper in onze bekken en schoot gaan rusten. In verbinding komen met onze baarmoeder is in verbinding komen met onze diepere lagen. Je gaat je als vanzelf meer verbinden met de aarde. De baarmoeder is verbonden met jouw cyclus van het leven als vrouw. Iedere maand leef jij jouw eigen ritme, bepaald door jouw baarmoeder. Als we niet leven volgens ons ritme en in verbinding met moeder aarde dan komen we verder van onszelf af te staan. Weer in verbinding komen met jouw puurheid, jouw vrouw zijn, de kracht van jouw ritme en Shakti energie in je baarmoeder brengt je dichter bij jouw heelheid. Magie, schoonheid, het diepere leven van jouw emoties en verlgangens, kracht en liefde openen zich in jou als je thuis komt in je vrouwelijke essentie. 

 
Healing sessies 

 

In een liefdevolle bedding ontvang je een afstemming en healing voor de verbinding met jouw baarmoeder. Dit kan in 3 verschillende sessies die ik geef.

 

De Gaia Reconnection Womb Healing:

Healing met licht en klank. Een soundhealing reis voor je ziel en baarmoeder. Je wordt in deze sessie afgestemd op jouw wortels in de aarde en opgeschoond zodat jouw systeem weer de aarde energie kan toelaten. Met klank en met een aanraking geef ik de healing voor jouw baarmoeder(kracht), hart(liefde) en 3e oog(wijsheid). Deze sessie is afgestemd op jouw ziel en geef ik vanuit mijn essentie als lichtwerker en stem heler. 

De Womb Blessing en Healing:

Deze sessie duurt iets langer omdat je een privé ceremonie ontvangt met inwijding in het moeder licht voor activatie van het goddelijk vrouwelijke, waarna je nog een healing voor harmonie in je cyclus en baarmoeder ontvangt. Deze healing is van Miranda Gray en geef ik als gecertificeerde maan moeder. 

The Rite of The Womb

Dit is een sjamanistische inwijding in de oer-kracht van de vrouw. Jouw vrouwelijke kracht wordt weer opgehaald en je gaat op reis naar het loslaten van voorouder patronen als ook de ervaring die je meemaakte in de baarmoeder. Een bijzondere groepsceremonie samen met gelijkgestemde vrouwen. Dit is de munay-ki inwijding en geef ik als geregistreerde Womb Keeper.

Prijzen ​

Gaia Reconnection Womb Healing 

Privé sessie met womb healing & klank healing 

75 min € 99,-

Lees meer...

Reserveer

Womb Blessing & Healing 

Privé sessie met inwijding van het moederlicht en womb healing

90 min € 133,-

Lees meer...

Reserveer

 

Rite of the Womb Ceremonie

Groepsinwijding sjamanistische activatie van de baarmoederkracht

3 uur € 45,- p.p.

Lees meer..

Reserveer

Reserveren Womb Healing

Op dit moment is het niet mogelijk om een sessie in te plannen. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.

 

 

Testimonials

De sessies brachten mij meer in verbinding met de vrouw in mij. Warmte in mijn buik. Aandacht voor het spirituele, meer dan ik in het dagelijkse leven toe laat of eigenlijk weer vergeet door het yange zijn in onze maatschappij. Leren voelen van energie en wat energie doet, bijvoorbeeld edelstenen of simpelweg het aansteken van een kaars. 

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Ik voelde dat ik me nog iets meer mocht verbinden met mezelf. Zelfliefde, vertrouwen waar ik naar toe ga. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. Het heeft me erg goed gedaan.

bottom of page