top of page

Womb Healing

Wat is een Womb Healing – balans in je vrouwelijke energie?

We leven in een hectische wereld waar van vrouwen wordt verwacht dat ze leven en werken als mannen. Het is geen wonder dat zovelen van ons menstruele cycli hebben die onevenwichtig en gestrest zijn, wat leidt tot uitdagende fysieke, emotionele en mentale ervaringen. We hebben allemaal wel eens een oase van vrouwelijk welzijn en herstel nodig in ons hectische en drukke leven!

 

Genezing van de baarmoeder 

Een persoonlijke Womb Healing brengt balans in je vrouwelijke energie en is ontworpen om de effecten van het moderne leven tegen te gaan door:

- Het aanvullen van uitgeputte archetypische energiecentra's, zodat jij je heel en comfortabel voelt met alle aspecten van jezelf. De energie van de archetype die jij als vrouw belichaamt, zoals, het meisje, de moeder, de magische vrouw, de oude wijze vrouw.

- Helpt de stroom van het ene archetype / fase naar het volgende te harmoniseren, zodat je gracieus door de veranderingen van je cyclische aard stroomt, of het nu gaat om de menstruatiecyclus of de maancyclus.

- Geeft energie aan jouw drie belangrijkste vrouwelijke energiecentra's, waaronder het energiecentrum van de baarmoeder, waar gevoelens van heelheid, stressvermindering en gecentreerd, veilig en krachtig in jouw vrouwelijkheid worden gebracht.

- Ruimte blokkades op die je archetypische energieën beperken, zodat je een rijkere versie van jouw vrouwelijkheid leeft, toegang krijgt tot de creativiteit, seksualiteit, intuïtie, helderheid, wijsheid en spiritualiteit die in je authentieke aard ligt.

- Het is ook ideaal om jou in de peri-menopauzale en post-menopauze te helpen bij het doormaken van de energieveranderingen die je transformeert in de ultieme fase van je vrouwelijke levensontwikkeling. Zoals met een persoonlijke Womb Blessing.

De Womb Healing, balans in je vrouwelijke energie sessie

 

De Womb Healing is een zachte en ontspannende hands-on genezing gegeven door mij als getrainde Maanmoeder waarin ik de Goddelijke Vrouwelijke energie doorgeef, die ook wordt gebruikt in de Wereldwijde Baarmoederzegening van Miranda Gray. Deze hands-on genezing is een reeks handposities op de drie belangrijkste vrouwelijke energiecentra's (verschillend van het chakrasysteem) en op specifieke energiepunten op het vrouwelijk lichaam die betrekking hebben op de energieën van de vier vrouwelijke archetypen.

womb blessing.jpeg
De Womb Healing kan worden ontvangen:

- Voorafgaand aan een Persoonlijke Womb Blessing® om jou als vrouw te helpen jouw cyclusenergieën te versterken, zuiveren en harmoniseren om je vollediger te kunnen openen voor de Womb Blessing afstemming. 

- Na een Persoonlijke Womb Blessing om jou ​​te helpen bij het integreren van de Womb Blessing en de veranderingen die plaatsvinden tijdens het geboorteproces. Je wordt letterlijk opnieuw geboren in je vrouwelijkheid!

- Op elk moment wanneer jij als vrouw je energie en welzijn wil herstellen.

 

Wanneer kies ik voor een Womb Healing of de Womb Blessing®

Een Womb Healing kan zo vaak als je wilt worden ontvangen om je vrouwelijke energieën en welzijn te herstellen. Ik raad meestal de ondersteunende Womb Healing aan in plaats van de transformationele Womb Blessing als een vrouw grote medische behandelingen of crises doormaakt. 

 

Wat zijn de verschillen tussen een Womb Blessing® afstemming en een Womb Healing? 

De Womb Healing is ondersteunend en herstelt je vrouwelijke energieën en welzijn. De Womb Blessing is transformerend en begint een pad van ontwaken voor de vreugde en diepe schoonheid van de authentieke vrouwelijkheid die in jou ligt.

Wat gebeurd er bij een Womb Healing, balans in je vrouwelijke energie sessie? 

 

* Je ligt op een bedje op de grond lekker dicht bij moeder aarde, comfortabel en volledig gekleed met een deken over je heen.

* Als Maanmoeder zal ik een reeks handposities doorlopen, specifiek voor de vrouwelijke energiestructuur en zowel op als buiten het lichaam, beginnend bij het hoofd en eindigend bij de voeten.

* Het is niet ongebruikelijk dat je tijdens de baarmoedergenezing in slaap valt!

* Aan het einde kun je je ervaringen met mij delen en ontvang je een heerlijk kopje kruidenthee met iets lekkers.

Na het ontvangen van deze Womb Healing kan ik je andere therapieën aanbieden voor na de Womb Healing. Het kan zijn dat je meer op een specifiek thema wilt gaan richten, dit kan met een Femme Soul Healing waarin ik als energetisch werker op jouw energieveld afstem en blokkades van je innerlijk kind, de voorouders of incarnatie problemen kan zien, hierop zal de healing ontstaan. Het kan ook zijn dat je graag door wil gaan met de Womb Blessing.

Duur: 60 minuten

Prijs: € 99,00

Reserveer hier je Womb Healing sessie voor balans in je vrouwelijke energie!

bottom of page