top of page

Waarom Womb Healing?

De baarmoeder is een prachtige heilige plek in jou! Ze staat direct in verbinding met jouw ware kracht en creativiteit. De baarmoeder is de plek in jou waar jij thuis voelt in je vrouwelijke essentie. Het is in de verbinding met haar waar jij je kracht, rust, creativiteit en parels van wijsheid kunt vinden. 

 

De vergeten kracht en magie van de baarmoeder

 

Het vrouwelijke is lang stil gebleven, heeft zich klein gehouden en vooral 'in'gehouden. Veel vrouwen dragen deze wond van het verleden nog in de baarmoeder, het DNA en hun bewustzijn. Misschien voel jij je wel heel ver afstaan van jouw baarmoeder, heb je veel menstruatie klachten, stemmingswisselingen of kun je niet goed aarden. Ook het gevoel van niet in je kracht kunnen komen of het missen van (seksuele) levensenergie en magie in je leven is een vorm van deze wond.

Jouw ware kracht

Je komt dichter bij jezelf als je je dieper in jouw bekken en schoot laat rusten. En dit kan soms spannend zijn of als je hoog sensitief bent is dit lastig en ongekend. In verbinding komen met jouw centrum is in verbinding komen met de diepere lagen in jezelf. Je gaat je als vanzelf meer verbinden met moeder aarde en jouw plekje hier als kosmisch mens op aarde.

 

Leven vanuit je vrouwelijke (ziels)energie

De baarmoeder is verbonden met jouw vrouwelijke cyclus. Iedere maand leef jij jouw eigen ritme, bepaald door jouw baarmoeder. Deze energie in jou is intuïtief verbonden met de maan, de aarde en je ziel. Als we niet leven volgens ons ritme en in verbinding met moeder aarde dan komen we verder van onszelf af te staan. Door haar weer te voelen en te eren kan jij met je ziel meer thuis komen in je lichaam. Mét of zonder baarmoeder is dit de plek van de ware kracht jou als vrouw!

 
Healing sessies 

 

In een liefdevolle bedding ontvang je een afstemming en healing voor de verbinding met jouw vrouwelijke energie en de zielsheling die daarop volgt. 

Aanbod 1 op 1 sessies 

> Womb Blessing Sacred Ceremony 90 min

Reserveren

> Womb Healing 60 min

Reserveren

> Rite van de baarmoeder privé sessie 90 min

Reserveren

Reserveer

Testimonials

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Ik voelde dat ik me nog iets meer mocht verbinden met mezelf. Zelfliefde, vertrouwen waar ik naar toe ga. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. 

bottom of page