Workshop, De moederwond, ontwaak in je vrouwelijke zachtheid

 

De buik en baarmoeder is de plaats waar we verbonden zijn met onze moeder en alle voorgaande vrouwen in de vrouwenlijn maar ook met de kosmische baarmoeder. Deze dag workshop is opgezet om te leren werken met energie, inzichten op te doen voor je innerlijke groei en dieper te kunnen zakken in je basis zodat de helende energie ook meer kan landen. Je ontvangt deze dag heling en je ontdekt waarom de universele moeder energie voor jezelf en moeder aarde zo hard nodig is, met diverse energetische oefeningen, edelstenen en transmissies kom je meer thuis in je buik en hart. De zachtheid van wie je bent zal deze dag doorstromen en langzaam wakker worden. 

Jouw innerlijke groei na deze verdiepende workshop:

De liefdevolle en voedende moeder energie neem je mee tot in al je cellen en je voelt dat er liefde en zachtheid in je gaat stromen. Je bent meer in je eigen centrum en gaat langzaam meer de verbinding met je innerlijke moeder ervaren in je dagelijkse leven. Je voelt je meer gevoed en kan ontspannen in dat er voor jou gezorgd wordt ook als je alleen bent. 

Info voor deze workshop:

De workshops die ik geef zijn altijd afgestemd op het veld van de aanwezige vrouwen en de thema's die spelen in het collectief van dat moment, dit maakt dat het een intuïtieve workshop is. 

We starten de dag om 10:00 met een openingscirkel, er is ruimte voor pauze tussendoor en te genieten van de natuur, in de middag is er biologische soep, we sluiten de dag weer af om 17:00.

Datum: 25 juli 2020

Kosten voor deze dag (inclusief lunch en onbeperkt kruidenthee) € 88,-

Interesse?

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vrouwenintuite.com na aanmelding ontvang je van mij de bevestiging van je deelname. 

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645