Workshop, Zelfliefde, ontmoet je innerlijke godin 

Van angst naar liefde is de weg die we maken als we kiezen voor vertrouwen en leven vanuit het hart. We komen allemaal op een periode in het leven dat we merken dat onze innerlijke liefde belangrijker is dan de liefde bij de ander willen halen of altijd maar uitreiken naar de ander. Balans is nodig om niet leeg te lopen in energie en te groeien naar een stevige basis van liefde in jezelf. Je ontdekt in deze dag hoe jouw innerlijke liefde langzaam opbloeit, waarom dit belangrijk is voor je spirituele ontwikkeling en de nieuwe aarde, je ervaart hoe jij je eigen bron van liefde kunt voelen in jezelf, het thema onvoorwaardelijke liefde, zelfliefde en de weggeefstand geeft je inzichten hoe jij op dit moment met jouw energie omgaat, je gaat ontdekken hoe jouw zelfbeeld is en welke overtuigingen je meedraagt die niet van je goddelijke essentie zijn, je ontvangt een channeling voor heling op het hartchakra ‘de innerlijke roos’ en een ontwaken in je goddelijk vrouwelijke, je innerlijke godin.

Jouw innerlijke groei na deze verdiepende workshop

Je voelt je meer verbonden met je eigen energie, je gaat ervaren hoe het is om meer 'open' te zijn en de komende tijd zul je dan ook gaan voelen wanneer je sluit. Je gevoelswereld wordt groter en dit brengt een je dichter bij jezelf hierdoor ga je meer en vaker voor je eigen energie en verlangens kiezen. Je krijgt meer ruimte om te zijn wie je bent en dit maakt je zachter.

Info voor deze workshop:

De workshops die ik geef zijn altijd afgestemd op het veld van de aanwezige vrouwen en de thema's die spelen in het collectief van dat moment, dit maakt dat het een intuïtieve workshop is. 

We starten de dag om 10:00 met een openingscirkel, er is ruimte voor pauze tussendoor en te genieten van de natuur, in de middag is er biologische soep, we sluiten de dag weer af om 17:00.

Datum: 5 september 2020

Kosten voor deze dag (inclusief lunch en onbeperkt kruidenthee) € 88,-

Interesse?

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vrouwenintuitie.com na aanmelding ontvang je van mij de bevestiging van je deelname. 

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645