Workshop, Opstaan in je vuur kracht en grenzen

 

Opstaan in je ware vuur kracht is een energie die te maken heeft met onze potentie tot daadkracht en een liefdevolle wil. Je gaat deze dag ervaren hoe het is als je jouw gouden bol van licht aanzet in samenwerking met je stem. Deze energie van opstaan en kracht voelen in jezelf heeft te maken met de mannelijke energie, opgedaan in de vader energie, je ontvangt deze dag heling op je kracht centrum en het keel centrum, inzichten in de band met je vader en het mannelijk principe brengen heling en bewustzijn op innerlijke patronen, je gaat voelen hoe deze energie in jouw lichaam  en overtuigingen voelbaar is, je ontvangt channelings met de krachten van moeder aarde, de lichtwereld en de vuur godinnen om je kracht aan te spreken. Een workshop dag waarin jouw innerlijke vuur kracht wakker gemaakt wordt.

 

Jouw innerlijke groei na deze workshop

Je gaat innerlijk voelen hoe je vanuit je vrouwelijke vuur godin grenzen kunt aangeven en te gaan staan en liefdevol zonder verwachting uitspreken wat jij nodig hebt,  je ontdekt nieuwe energieën en krachten in jezelf die je hele lichaam in beweging zetten met tintelingen en meer levensenergie! Je kunt je grenzen op een liefdevolle maar duidelijke manier aangeven in plaats vanuit angst want je weet dat grenzen een liefdevolle kracht zijn. Dit ga je ook voelen in je buik en hart. Je innerlijke man groeit in jezelf en zo groeit de verbinding met jouw uiterlijke man aan je zijde ook.

Info voor deze workshop:

De workshops die ik geef zijn altijd afgestemd op het veld van de aanwezige vrouwen en de thema's die spelen in het collectief van dat moment, dit maakt dat het een intuïtieve workshop is. 

We starten de dag om 10:00 met een openingscirkel, er is ruimte voor pauze tussendoor en te genieten van de natuur, in de middag is er biologische soep, we sluiten de dag weer af om 17:00.

Datum: september

Kosten voor deze dag (inclusief lunch en onbeperkt kruidenthee) € 88,-

Interesse?

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vrouwenintuitie.com na aanmelding ontvang je van mij de bevestiging van je deelname. 

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645