Workshop, Ontmoet je kristallijnen innerlijk kind, de engel in jou 

 

Een prachtige ontmoeting vindt plaats als jij jouw innerlijk meisje weer wakker maakt en de hand toereikt. Ze voelt zich weer gezien en hier kan dan ook heling op komen. Je ontvangt inzichten in het thema innerlijk kind en haar wond(en), je ontdekt waarom dit zo belangrijk is voor je spirituele groei, je leert haar te leren waarnemen in je lichaam en je aura, je ontvangt channelings voor heling op je kindertijd en ontmoet de prachtige engel in jou, je gaat creatief samen kijken welke thema’s voor jou belangrijk zijn om te helen zodat je in je dagelijks leven hierin verder groeit en je haar als deel van jezelf meeneemt. 

 

Jouw innerlijke groei na deze verdiepende dag

Innerlijke eenheid van je lagere en hogere zelf kunnen gaan groeien in je leven. Je voelt je meer als de volwassenen wijze vrouw maar kunt ook voortaan speels en kwetsbaar zijn. Muurtjes mogen losgelaten worden en er komt meer kwetsbare schoonheid in je energieveld. Je bent niet meer alleen maar je voelt dat je samen bent met je diepste zelf. Thema's die te maken hebben met het verstoppen van jouw kleine meisje zullen nu helder worden en kunnen zo makkelijker losgelaten worden. Je bent meer vrij!

Info voor deze workshop:

De workshops die ik geef zijn altijd afgestemd op het veld van de aanwezige vrouwen en de thema's die spelen in het collectief van dat moment, dit maakt dat het een intuïtieve workshop is. 

We starten de dag om 10:00 met een openingscirkel, er is ruimte voor pauze tussendoor en te genieten van de natuur, in de middag is er biologische soep, we sluiten de dag weer af om 17:00.

Datum: september 2020

Kosten voor deze dag (inclusief lunch en onbeperkt kruidenthee) € 88,-

Interesse?

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vrouwenintuitie.com na aanmelding ontvang je van mij de bevestiging van je deelname.

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645