Workshop, Lichtkracht bescherming vanuit eenheid 

 

De nieuwe tijd, het kristallijnen bewustzijn brengt ons van afgescheidenheid naar eenheid. In deze dag leer je dan ook hoe het is om vanuit eenheid jezelf te beschermen, oude beschermings technieken die gebaseerd zijn op het veld buiten jezelf zijn niet meer nodig. Je leert meer over bescherming en waarvoor je jezelf mag beschermen, je ontvangt inzichten over verschillende energieen die je kan waarnemen, je ervaart hoe je jezelf kunt beschermen vanuit eenheid, je gaat voelen hoe je van angst naar liefde stroomt en wat dit doet met je energie, je ontvangt channelings met een activatie van je innerlijke kristallijnen licht en afstemming met het lichtveld, je gaat samen ontdekken hoe mooi het is als je in eenheid kunt leven.

 

Jouw innerlijke groei na deze workshop

Je hebt na deze dag je innerlijk licht krachtiger voelbaar in je veld en steeds meer ga je groeien naar pure liefdeskracht in eenheid. Angst wordt zichtbaar in je leven en je kiest dan ook vaker voor vertrouwen in je lichtkracht. Je verstopt je niet langer voor donkere energieen maar weet dat deze een deel van jezelf vertegenwoordigen, je voelt meer lichtkracht om dit te transformeren. Je gaat ook meer vertrouwen op de eenheid in het leven en stapt langzaam in de groei naar non-duaal te leven als engelen mens. 

Info voor deze workshop:

De workshops die ik geef zijn altijd afgestemd op het veld van de aanwezige vrouwen en de thema's die spelen in het collectief van dat moment, dit maakt dat het een intuïtieve workshop is. 

We starten de dag om 10:00 met een openingscirkel, er is ruimte voor pauze tussendoor en te genieten van de natuur, in de middag is er biologische soep, we sluiten de dag weer af om 17:00.

Datum: oktober 2020

Kosten voor deze dag (inclusief lunch en onbeperkt kruidenthee) € 88,-

Interesse?

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vrouwenintuitie.com na aanmelding ontvang je van mij de bevestiging van je deelname.

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645