Gaia, Moeder aarde verbinding vanuit licht 

 

De verbinding met moeder aarde brengt je steeds meer in het hier en nu. De aarde is een levend wezen en dit mag jij je weer herinneren dat jij deel uitmaakt van haar energie. Je maakt opnieuw een verbindingskoord met moeder aarde en haar kristallijnen netwerk, je gaat voeding van de nieuwe aarde ophalen, je stapt uit de oude matrix van de aarde, je ontvangt nieuwetijds inzichten in het thema aarden voor kristallijnen zielen en hoe je in je dagelijks leven jouw licht kunt ophalen uit de aarde, je ontvangt channelings van Gaia en haar natuurwezens de elfjes, feeën, trollen en nog veel meer, je ontdekt je eigen zielen kristal waarmee je gaat samen werken om meer verbinding te krijgen met je wortels in de aarde.

Jouw innerlijke groei na deze verdiepende workshop

Je voelt innerlijk dat het veilig en ontspannen kan zijn om zo verbonden te zijn met je lichaam en moeder aarde. Je krijgt steeds meer lichaamsbewustzijn en wat je doet met je energieveld als je in de buitenwereld bent. Je voelt je meer verbonden met de natuur en haar spirits omdat je merkt dat ze graag met jou samenzijn. Er ontstaat een liefde voor moeder aarde en al het leven op aarde, niet alleen wat je ziet maar ook juist het fijnstoffelijke! Een nieuwe dimensie wordt wakker in jou.

Info voor deze workshop:

De workshops die ik geef zijn altijd afgestemd op het veld van de aanwezige vrouwen en de thema's die spelen in het collectief van dat moment, dit maakt dat het een intuïtieve workshop is. 

We starten de dag om 10:00 met een openingscirkel, er is ruimte voor pauze tussendoor en te genieten van de natuur, in de middag is er biologische soep, we sluiten de dag weer af om 17:00.

Datum: september

Kosten voor deze dag (inclusief lunch en onbeperkt kruidenthee) € 88,-

Interesse?

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vrouwenintuitie.com na aanmelding ontvang je van mij de bevestiging van je deelname. 

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645