Verdiepende dag workshops

 Workshops voor innerlijke groei en healing.

Elke workshopdag  is van 10:00 tot 17:00, deze verdiepende dag ontvang je channelings en inzichten om jezelf te helen en te werken met energie vanuit het nieuwetijds bewustzijn. Laag voor laag groei je naar je ware zelf en begrijp je meer processen die in jou en in het collectief afspelen. De workshops zijn afzonderlijk te volgen in je eigen volgorde zo als het voor jou past bij jouw ontwikkeling. 

De moederwond, ontwaak in je vrouwelijke zachtheid 

De buik en baarmoeder is de plaats waar we verbonden zijn met onze moeder en alle voorgaande vrouwen in de vrouwenlijn maar ook met de kosmische baarmoeder. Je ontvangt deze dag heling en je ontdekt waarom de universele moeder energie voor jezelf en moeder aarde zo hard nodig is, met diverse energetische oefeningen, edelstenen en transmissies kom je meer thuis in je buik en hart. De zachtheid van wie je bent zal deze dag doorstromen en langzaam wakker worden. 

Lees meer....

Opstaan in je vuurkracht en grenzen

Opstaan in je ware vuurkracht is een energie die te maken heeft met onze potentie tot daadkracht en een liefdevolle wil. Je gaat deze dag ervaren hoe het is als je jouw gouden bol van licht aanzet in samenwerking met je stem. Deze energie van opstaan en kracht voelen in jezelf heeft te maken met de mannelijke energie, opgedaan in de vader energie, je ontvangt deze dag heling op je kracht centrum en het keel centrum.

Lees meer...

Ontmoet je kristallijnen innerlijk kind, de engel in jou 

 Een prachtige ontmoeting vindt plaats als jij jouw innerlijk meisje weer wakker maakt en de hand toereikt. Ze voelt zich weer gezien en hier kan dan ook heling op komen. Je ontvangt inzichten in het thema innerlijk kind en haar wond(en), je ontdekt waarom dit zo belangrijk is voor je spirituele groei, je leert haar te leren waarnemen in je lichaam en je aura, je ontvangt heling op je kindertijd en ontmoet de prachtige engel in jou.

Lees meer...

Gaia, Moeder aarde verbinding vanuit licht 

De verbinding met moeder aarde brengt je steeds meer in het hier en nu. De aarde is een levend wezen en dit mag jij je weer herinneren dat jij deel uitmaakt van haar energie. Je maakt opnieuw een verbindingskoord met moeder aarde en haar kristallijnen netwerk, je gaat voeding van de nieuwe aarde ophalen, je stapt uit de oude matrix van de aarde, je ontvangt nieuwetijds inzichten in het thema aarden voor kristallijnen zielen. 

Lees meer...

Zelfliefde, ontmoet je innerlijke godin 

Van angst naar liefde is de weg die we maken als we kiezen voor vertrouwen en leven vanuit het hart. We komen allemaal op een periode in het leven dat we merken dat onze innerlijke liefde belangrijker is dan de liefde bij de ander willen halen of altijd maar uitreiken naar de ander. Balans is nodig om niet leeg te lopen in energie en te groeien naar een stevige basis van liefde in jezelf.

Lees meer...

Lichtkracht bescherming vanuit eenheid

De nieuwe tijd, het kristallijnen bewustzijn brengt ons van afgescheidenheid naar eenheid. In deze dag leer je dan ook hoe het is om vanuit eenheid jezelf te beschermen, oude beschermings technieken die gebaseerd zijn op het veld buiten jezelf zijn niet meer nodig. Je leert meer over bescherming en waarvoor je jezelf mag beschermen, je ontvangt inzichten over verschillende energieen die je kan waarnemen.

Lees meer...

Wil je op de hoogte blijven? Vul hieronder dan jouw gegevens in en je ontvangt alle nieuwtjes.

Vrouw en Intuïtie 

Oude Peelstraat 7, Helenaveen

(20 min vanaf Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Venlo, Horst)

Heb je een vraag of wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@vrouwenintuitie.com of via

06 39211620

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Vrouw en Intuïtie 

KvK: 60578645