Zielsheling

Je zielsessentie, je kern lijkt veel op een engel, subtiel en fijngevoelig. En als (hoog) sensitieve, intuïtieve nieuwstijds ziel is deze herinnering sterk aanwezig. In de maatschappij van tegenwoordig voelen we deze fijnstoffelijke zachte energie niet zo goed omdat de focus ligt op weten en doen, de 3e dimensie. Voor veel (hoog) sensitieve zielen is dit dan vaak ook een uitdaging en is heling dan ook een diep gevoel van 'eindelijk' thuis komen. Jij leeft al iets meer in een hogere sfeer van de 5e dimensie waar we allemaal naartoe groeien. De groei naar liefde en lichtkracht.

Kom dichter bij jezelf met heling 

 

Als je je aanpast aan de maatschappij zonder echt jezelf te zijn dan verlies je jouw eigen kleur, je ziel raakt onderweg verloren. Jouw ziel bevat namelijk de noten, tonen en kleuren voor hoe je leven zich prachtig kan ontvouwen. Zo is ook jouw gezondheid een balans van energetische harmonie tussen de blauwdruk van je ziel en hoe je je dagelijks leven leeft en er uiting aan geeft. Als energie, emoties, gevoelens en gedachten niet meer goed stromen dan is er ergens een blokkade of stagnatie. Je verliest jouw noten, tonen en kleuren. Overprikkeling door de maatschappij of angst om in je lichaam te zijn kan ervoor zorgen dat je de essentie van de ziel, de engel in jou nog niet goed kunt waarnemen. 

In zachtheid herinner jij weer wie je bent​

Tijdens de zielsheling sessie ga je langzaam weer in verbinding met je eigen schoonheid het licht van je ziel. Na meerdere sessies zul je gaan merken dat je dichter bij je innerlijke komt, jouw intuïtie, en een herkenning in jezelf wie je écht bent. De sessies geven je bewustzijn in je patronen en overtuigingen in jezelf die je weg naar deze liefde en heelheid blokkeren. Na iedere sessie kom je steeds meer in verbinding met jezelf.

Doordat ik zelf hoog sensitief en een fijngevoelige ziel ben begeleid ik jou vanuit een liefdevolle zachte verbinding, hierdoor is er veiligheid en ontstaat er ruimte om vanuit de eigen kracht de diepte in te gaan. Echte heling ontstaat als jij er zelf in gelooft en het vertrouwen voelt dat je veilig bent en klaar bent voor heling. Door de verbinding met jouw subtiele zelf ontvang ik altijd wat jij op dat moment nodig hebt en waar jij klaar voor bent. Een ander kan jou nooit vertellen wat er is als je het zelf nog niet kan ervaren. Zuiver mediumschap is dan ook heel belangrijk! Het gaat namelijk om jou en dat jij je weer gaat herinneren in rust en vertrouwen. Alles gaat vanuit jouw gevoel, je eigen tempo en ontstaat op het moment zelf. Tijdens een sessie geef ik de helende energie door via mijn stem  (tonen, light Language), handen of ik begeleid je in een sjamanistische innerlijke reis.

Zielsheling op locatie 90 min €99,-

Zielsheling op afstand via skype 75 min €82,50

Je kan mij altijd bellen of mailen om te bespreken wat je wensen zijn en waar je naar wilt kijken. In overleg kunnen we kijken wat het beste op dit moment bij je past. 

Ja ik wil graag een zielsheling sessie!

 

Testimonials 

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam voor een healing, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. M.

De eerste sessie was heel speciaal en heeft me erg goed gedaan. Het mooie is dat Odith zich per sessie afstemt op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben me tijdens de 4 verschillende sessies bewust geworden wat mijn missie is, om goed dicht bij mezelf te blijven en vanuit die essentie mensen te gaan helpen, behandelen. Bedankt Odith voor de fijne sessies. Het heeft me erg goed gedaan. H.

In een sessie hebben we gekeken naar mijn tijd in de buik van mijn moeder. Dat dat het begin was van me onveilig voelen. Dat was een eyeopener. Ik heb jou ervaren als een hele lieve empatische en spirituele vrouw die met veel bezieling lesgeeft en werkt. B.

praktijk vrouw en intuitie.jpeg
Soul coaching.jpeg