Zielsheling

Soms zijn we even de weg kwijt of maken we een fase door in ons leven waarin we niet weten hoe verder. Een blokkade, stagnatie of de stem van je ziel is verloren.

 

In de Zielsheling sessie stem ik mijzelf op jou af en maak ik verbinding met jouw energie, ziel en hoger zelf. Je kan een vraag inbrengen of een thema en hierop zal ik dan invoelen en doorgeven wat er in jouw energieveld aanwezig is. Dit gebeurd altijd in afstemming met jouw hoger zelf, ik kan jou niks doorgeven als jouw ziel er niet klaar voor is of het nog niet wil zien. Ik voel en luister zuiver wat jij mag ontvangen. Na de reading ontstaat de sessie.  

 

Als intuïtieve healer en reader werk ik samen met de hogere dimensies zodat ik kan reizen naar de dimensie waar jouw ziel herinneringen en ervaringen heeft opgedaan die nodig zijn om te helen of los te laten. Met de Zielsheling sessie brengen we jouw (verloren) energie weer thuis en ontvang je dus een beetje meer van ‘jezelf’. Een gevoel van thuiskomen en je weer herinneren wie jij bent is wat je dan ervaart. Het kan euforisch zijn maar soms ook als ongekend en verwarrend omdat je frequentie veranderd.

 

De heling die jij in deze sessie mag ontvangen geef ik door met klank, tonen en of mijn handen. Soms reizen we samen af naar een zielenreis om een deel van jouw ziel weer terug te halen als ik voel dat jij het zelf mag gaan doen. Heling gebeurd altijd op het ‘niet’ zichtbare niveau en is dus ook op afstand te geven. We hoeven niet perse fysiek in elkaars nabijheid te zijn. 

 

Voel jij dat je verder wil op jouw pad maar even ergens niet bij kan? Of wil je graag meer in verbinding komen met wie jij bent, jouw diepste zelf? 

 

Veel voorkomende thema’s:

 

Helen van het innerlijke kind

Relatie koorden 

Innerlijke kracht ophalen 

Aurabeheer

Angst en onveiligheid 

Leren voelen wat van jou is

Helen van de ziel

Innerlijke kracht

Incarnatie en aarden

Baarmoeder/geboorte trauma

Verloren tweeling in de baarmoeder

Hoogsensitief

Geen missie voelen

Jezelf niet thuis voelen op aarde

Depressie

Burn out 

 

Een Zielsheling sessie duurt 1,5 uur en kost €99,-. 

Je mag mij altijd bellen of mailen om te bespreken wat je wensen zijn en waar je naar wilt kijken. In overleg kunnen we kijken wat het beste op dit moment bij je past.

Afspraak maken voor een zielsheling sessie

 

Heel je ziel traject 5 sessies

Mocht je meer sessies achter elkaar willen reserveren en een tijdje begeleiding dan is misschien het "Heel je ziel traject" iets voor jou. In dit traject ontvang je 5 sessies te besteden in 8 maanden.

In dit persoonlijke traject ontvang je verschillende healingen om dieper een thema te helen of om meerdere sessies achter elkaar in te plannen. Vaak is 1 sessie een mooie ervaring maar komt echte heling vaak door verdieping. Neem dus de tijd voor jouw ontwikkeling en groei.

2 x Zielsheling sessie 90 minuten

1 x Gaia verbinding sessie  90 minuten

1x Kristal heling 75 minuten

1x Privé zoom sessie van 30 minuten 

Normaal € 441,- kies je voor een traject dan krijg je korting en betaal je €399,-

 
Afspraak maken voor een zielsheling traject
Testimonials 

Tijdens de healing worden er zoveel rake dingen benoemd en met zoveel voelbare liefde en rust begeleid je de sessie! Zelf merk ik dat ik me weer opgeladen voel met energie. Je hebt me erg geïnspireerd en geraakt als vrouw met al je kennis, energie en persoonlijkheid! 

Toen ik de eerste keer bij Odith kwam voor een healing, voelde het meteen als een warm bad. Tijdens de healing was haar pure energie duidelijk voelbaar, zacht en krachtig tegelijkertijd. Er is toen iets in werking gezet...het proces die voor mij nodig was om uiteindelijk dichtbij mijzelf te komen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

De healing heeft veel bij me losgemaakt waarvan ik voelde dat dit nodig was en dit werkt na. Ik merk dat ik mijn hart meer openstel en dat ik oude overtuigingen los kan laten, ook sta ik meer in contact met mijn gevoel en kan hierop vertrouwen. Ik heb Odith ervaren als een heel fijn, zacht persoon, oordeelloos en open. Je voelt deze energie meteen als je binnenstapt in haar prachtige en rustgevende praktijk. 

healing.jpg